Cameron Diaz dieťa porodila náhradná matka. 7 svetových celebrít, ktoré urobili to isté

Gabriela Bachárová, 22. januára 2020 o 05:07

Keď začiatkom januára americká herečka Cameron Diaz oznámila, že sa spolu so svojím manželom, hudobníkom Benjim Maddenom stali rodičmi malej Raddix, bol to pre fanúšikov pomerne veľký šok. Herečku totiž nikto nevidel tehotnú.

Cameron Diaz údajne porodila dieťa náhradná matka.

Foto: Facebook Cameron Diaz

Na konci novembra minulého roka sa v tlačových agentúrach objavili fotografie, na ktorých má herečka obtiahnuté čierne tričko a džínsy s vysokým pásom. Po tehotenskom brušku ani stopy. Že by bola v druhom stave, to neukázali ani fotografie z októbra, ktoré ju zvečnili na návšteve kozmetického salóna. Niektoré ženy síce majú bruško malé aj na konci gravidity, ale Cameron Diaz, ako sa zdá, nemala vôbec žiadne.

Okamžite po zverejnení správy o prírastku do prominentnej rodiny sa preto objavili špekulácie, že dieťa slávnej herečke vynosila náhradná matka. Cameron Diaz vydala vyhlásenie, že svoje súkromné záležitosti nebude komentovať verejne, a tak ide stále len o dohady. Magazín The Blast však prišiel s tým, že podľa rodného listu bábätko naozaj porodila iná žena. Rodičovské práva k nemu však majú herečka a jej manžel.

Cameron Diaz s manželom:



Vynosenie dieťaťa náhradnou matkou nie je v hereckých či speváckych kruhoch ničím výnimočným. Keď dieťa slávnej žene porodí náhradná matka, hneď sa objavia komentáre, že si len nechcela pokaziť štíhlu postavu či dobre rozbehnutú kariéru. V skutočnosti sú však dôvody často oveľa prozaickejšie. Často sa medzi nimi objavuje nemožnosť počať prirodzenou cestou, či už kvôli veku, alebo zdravotným problémom.

Nicol Kidman

Asi najznámejšou ženou, ktorá si nechala porodiť dieťa náhradnou matkou, je americká herečka austrálskeho pôvodu Nicol Kidman (52), ktorá je štvornásobnou mamičkou. Dnes 27-ročnú Isabellu Jane a 25-ročného Connora si adoptovala spolu s bývalým manželom, hercom Tomom Cruisom, pretože prirodzene sa jej v tomto partnerstve otehotnieť nepodarilo. S druhým mužom, spevákom country piesní Keithom Urbanom sa už na ňu usmialo šťastie, v roku 2008 sa im narodila dcéra Sunday Rose. Ďalšie dievčatko Faith Margaret však už priviedla v decembri 2010 na svet náhradná matka.

Archívna fotografia z narodenia Sunday Rose:



Nicol Kidman s manželom v rodnej Austrálii:


Sarah Jessica Parker

Hviezda amerického seriálu o živote emancipovaných žien Sex v meste Sarah Jessica Parker (54) túžila po väčšej rodine, nechcela sa uspokojiť len so synom Jamesom Wilkiem, ktorý už má 19 rokov. Prirodzene otehotnieť sa jej však už s manželom, hercom Matthewom Broderickom nedarilo. Herečka strácala nádej, nakoniec ako riešenie zvolila náhradné materstvo. Pred desiatimi rokmi z neho vzišli hneď dvojičky, dievčatá Marion Loretta Elwell a Tabitha Hodge.

Sarah Jessica Parker s mužom po narodení dvojičiek.

Foto: SITA

Tyra Banks

Ďalšia americká herečka, speváčka a modelka Tyra Banks (46) otehotnieť normálnou cestou nemohla. Pokúšala sa o to aj s pomocou umelého oplodnenia, ale bez úspechu. Matku dnes štvorročného syna Yorka z nej urobila až cudzia žena. „Každý deň jej ďakujem, že nám porodila naše dieťa,“ nechala sa počuť umelkyňa.


Lucy Liu

Hviezda filmu Charlieho anjeli americká herečka čínskeho pôvodu Lucy Liu (51) je už päť rokov mamou chlapčeka Rockwella Lloyda, ktorého vychováva sama. Mať potomka bez partnera a s pomocou náhradnej matky sa vraj rozhodla počas jedného pobytu na misii Detského fondu Organizácie spojených národov UNICEF, kde bola obklopená samými deťmi. Plán je vyšiel, dieťa vychováva, muža vraj stále nemá.

Herečka so synom:




Ellen Pompeo

Z dôvodu veľkej pracovnej zaneprázdnenosti sa pre náhradnú matku rozhodla aj jedna z najlepšie platených seriálových herečiek, Američanka Ellen Pompeo (50), hviezda seriálu Chirurgovia. Dcéru Stellu Lunu narodenú v roku 2009 ešte vynosila a porodila sama. Túžila po ďalšom dieťati, ale otehotnieť počas nakrúcania seriálu nechcela. A tak jej náhradná matka v roku 2014 povila druhú dcéru Siennu May. Po tretíkrát otehotnela so svojím manželom, hudobným producentom Chrisom Iverym normálne a na svet v roku 2016 prišiel syn Eli Christopher.

Herečka s manželom:


Elton John

Anglický spevák Elton John (72) si so svojím vyvoleným Davidom Furnishom, s ktorým je v manželstve už päť rokov a predtým dlho žili v registrovanom partnerstve, nadelili ten najkrajší vianočný darček v decembri 2010, keď im náhradná matka porodila syna Zacharyho Jacksona Levona. V januári 2013 k nemu pribudil braček Elihaj Joseph Daniel, ktorý sa vyvíjal v maternici tej istej ženy. Spevák a jeho partner ju považujú takmer za sestru a ako sa vyjadrili, neprestanú jej byť nikdy vďační, že im splnila želanie vychovávať deti.

Elton John s partnerom:



Zimné radovánky s deťmi:


Ricky Martin

Spevák latinskoamerických hitov Ricky Martin (48) je otcom štyroch detí. Jedenásťročné dvojičky, Mattea a Valentina, ročnú dcéru Luciu a syna Renna, ktorý prišiel na svet koncom októbra minulého roka, mu porodila náhradná matka. Ricky Martin sa netají tým, že je gay, už tri roky žije v manželskom zväzku so svojím životným partnerom Jwanom Yosefom.

Ricky Martin s partnerom a dvomi deťmi:



Dcéra Rickyho Martina Lucia:










Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarJanamichalkova 22. januára 2020 o 12:55

    Šialené. Chúdence deti a chúdence matky, ktoré ich vynosili. Či vôbec niekedy vôbec zistia, kto je ich skutočnou mamou a otcom.
    A Boh nech opatruje všetky deti, ktoré pri tomto pohrávaním sa so životom zomreli. (Pri umelom oplodnení - lebo náhradná matka inak ako cez IVF nepríde - zomiera neskutočný počet detí. Jednak tie, ktoré vznikli na miske a jednak tie, ktoré zavraždia v bruchu matky vedľa ich súrodenca. Obvykle pri umelom oplodnení dajú aspoň tri embryá, ktoré neskôr vyselektujú. Ak sú ešte maličké, tak ich maternica vstrebe, ak sú už väčšie, tak tam ich mŕtvoly nechajú až do pôrodu. Deti, ktoré prežijú vedľa svojich mŕtvych súrodencov často trpia na depresie a málkto tuší prečo...) Nehovoriac o matkách, ktoré sú pri tomto procese kŕmené hormónmi a má to na ich zdravie nesmierne negatívny dopad. A prečo? Lebo slávna osobnosť si zmyslí mať dieťa.
    Prečo Pravda konečne nepíše o otázkach bioetiky aj pohľad z druhej, menej efektnej strany???

    Na začiatok odporúčam skvelú knihu vhodnú aj pre mládež Max, naprojektovaný chalan z predmestia.
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >