Bývalý manžel Lucie Vondráčkovej a tenisová šampiónka majú druhé dieťa. Kuk do postieľky!

Gabriela Bachárová, 10. mája 2022 o 09:18

„Malý braček je už s nami. Vitaj v tej našej športovej rodine, Oliverko! Sme veľmi šťastní, že ťa máme,“ týmito milými slovami oznámili hokejista Tomáš Plekanec (39) a tenistka Lucie Šafářová (35) narodenie svojho druhého potomka.

Oliver, ktorý sa narodil v brnianskej pôrodnici, pribudol k sestričke Leontýnke. Tá už robí radosť rodičom takmer dva a pol roka. Bývalá tenistka po jej narodení priznala, že nebolo nič krajšieho, ako sa prvýkrát zobudiť ako mamička, tento zážitok si teraz mohla zopakovať už ako dvojnásobná mama.

Jej partner, bývalý manžel obľúbenej českej speváčky Lucie Vondráčkovej, má ešte ďalšie dve deti, práve z neúspešného zväzku s umelkyňou. Narodili sa im dvaja synovia, Matyáš (10) a Adam (6), ktorí teraz môžu oslavovať narodenie nevlastného bračeka.

Manželom sa správu o narodení druhého potomka podarilo utajiť, na svetlo svetla s ňou vyšli až po tom, čo si malého Olivera priviezli domov. Rovnako zdržanliví boli aj pri oznámení tehotenstva, tiež sa nikam neponáhľali. A do tretice, svoje súkromné záležitosti neventilovali na verejnosti ani v prípade svadby, ktorý prebehla minulý rok v utajení.



Sestrička sa už na Olivera veľmi tešila. Na fotografii sa túli k maminmu brušku, v ktorom rastie dieťatko.



S tatom na hokeji. Hoci Tomáš Plekanec už nejaký ten piatok nehrá v najslávnejšej hokejovej súťaži sveta NHL, milovaný šport na klinec ešte nezavesil a stále je platnou posilou kladenských hokejistov.



Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec tvoria šťastný pár.



Malá Leontýnka v marci tohto roku.



Manželia Tomáš a Lucie sa vzali v septembri minulého roka. Snažili sa, aby sa o tom vopred nikto nedozvedel, preto aj niekoľkokrát menili miesto konania. Voľba nakoniec padla na Beskydy.



A v športovom.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >