Leontýnka! Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec majú dievčatko. Exmanželka Lucie Vondráčková urobila veľké gesto

Gabriela Bachárová, 20. decembra 2019 o 09:47

Český hokejista Tomáš Plekanec (37) a bývalá česká tenistka Lucie Šafářová (32) sú už rodičia. Narodila sa im dcérka, ktorú pomenovali Leontýnka. Pre mamičku je to rodičovská premiéra, hokejista má už dvoch synov s Luckou Vondráčkovou. Speváčka po narodení dievčatka urobila silné gesto.

Šťastní rodičia zverejnili na svojich instagramových účtoch fotografiu ručičky novorodeného dieťatka. „Nie je nič krajšieho, ako sa prvýkrát prebudiť ako mamička. Vitaj v našej rodine, Leontýnka," napísala dojatá športovkyňa. „Už tretíkrát a rovnako krásny pocit," vyznal sa zasa otecko. Dievčatko sa narodilo včera v brnianskej nemocnici. Termín pôrodu bol síce už pred pár dňami, ale bábätko sa rozhodlo užiť si v mamičkinom brušku ešte zopár chvíľ naviac.



Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ešte v očakávaní.





Veľké gesto urobila bývalá manželka Tomáša Plekanca, od ktorej hokejista odišiel. Speváčka Lucie Vondráčková zaželala Leontýnke všetko najlepšie. K fotografii na Instagrame, na ktorej sú ich dvaja spoloční synovia, napísala: „Veľa zdravia a šťastia novej sestričke prajú bratia Adam, Maty a Lucka."



Lucie Vondráčková má už nový život.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >