Byť šťastný len tak, užiť si moment... Čo naučil modelku Petru Němcovú jej malý syn?

Patricia Poprocká, 21. septembra 2021 o 04:44

Viete, aké tri veci nás učia naše deti? Brazílsky spisovateľ Paolo Coelho vymenoval tieto: Byť šťastný bez príčiny, neustále sa niečím zapodievať a dožadovať sa toho, po čom túžime.

Práve na tieto slová si teraz spomína topmodelka českého pôvodu Petra Němcová. Jej syn Bodhi, ktorého vychováva so svojím manželom Benjaminom Larretchom bude mať koncom novembra dva roky a Petra priznáva, že je pre nich tiež veľkým učiteľom.

Ako napísala na sociálnej sieti, jej dieťa jej pomáha jej hlbšie pochopiť dar života a jeho zázračnosť. Deti sú naším zrkadlom, čo si uvedomuje aj modelka a ako vysvetľuje, dáva jej to možnosť pracovať na sebe, uvedomovať si vlastné vnútro a opäť sa stať dieťaťom. „Byť šťastným bez príčiny... Je toho toľko, som nesmierne vďačná za ten dar. Ďakujem ti, Bodhi,“ uzatvorila.

Čo naučili vaše deti vás? To bola otázka, ktorú dala svojim priaznivcom. Odpovedali rôzne: Byť lepším človekom. Zostať zvedavý. Užiť si každý moment. Jedna zo žien napísala: „Učím sa neustále, už 14 rokov. Ako sa to človek v dospelosti odnaučí a potom to znova nájde – vo svojom dieťati. Vďaka zaň.“

A čo by ste odpovedali vy, čo naučili vaše deti vás? Napíšte nám do komentárov, budeme sa tešiť.

Petra Němcová s manželom a synom počas dovolenky v Peru.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >