Bolestivé priznanie Lucie Vondráčkovej: O dieťa prišla v šiestom mesiaci, mŕtvu dcérku mala celú noc pri sebe

gb, 1. septembra 2019 o 04:57

Speváčka Lucie Vondráčková (39) priznala bolestivé tajomstvo. So svojím manželom, českým hokejistom Tomášom Plekancom, s ktorým sa však rozvádza, čakala spolu tri deti. O druhé v poradí, dievčatko Elišku však v šiestom mesiaci prišla.

Speváčka Lucie Vondráčková prišla o dieťa.

Foto: Shutterstock.com

„Rada by som odkázala všetkým budúcim mamičkám: to, že máte pozitívny tehotenský test, ešte neznamená, že všetko dopadne tak, ako má… Preto som ani ja svoje tehotenstvo nehlásala do sveta,“ uviedla speváčka pre český server www.blesk.cz.

„Dievčatko už malo vybraté meno. S Tomášom ju pomenovali Eliška. Bola doslova vymodlená. Lekári sa v montrealskej nemocnici snažili situáciu Lucke a jej manželovi uľahčiť – nechali ich sa s dcérou rozlúčiť. Lucka si ju tak celú noc nechala pri sebe. Asi len málokto dokáže pochopiť, aké ťažké je pre matku lúčiť sa s vymodleným dieťaťom. Naviac sa o bolesť manželia nemali s kým podeliť, celú dobu totiž tehotenstvo tajili. O dieťatku vedeli len tí najbližší," pridal podrobnosti Steve Elliot, speváčkin kamarát z kanadského Montrealu, kde speváčka s manželom, ktorým tam hral hokej, žila. Kvôli bolestnej skúsenosti speváčka o svojom treťom tehotenstve so synom Adamom informovala až bezprostredne pred jeho narodením.

Ak by Lucie Vondráčková rodila v slovenskej nemocnici, veľmi pravdepodobne by mala veľké problémy, ak by sa chcela s dieťatkom v tichosti a súkromí rozlúčiť. Záležalo by to len na ústretovosti zdravotníckeho personálu, ktorá je však často veľmi malá. Niekde dokonca stále dieťa rodičom ani neukážu. Viac si o tom môžete prečítať v našom článku.

O bábätko tesne pred narodením v zime prišla aj bývalá misska Petra Sliacka. Herečka Zuzana Haasová to musela pred niekoľkými rokmi prežívať dokonca dvakrát.

S nešťastím sa však speváčka už vyrovnala a zdá sa, že to isté platí aj o odchode Tomáša Plekanca, ktorý už žije s bývalou českou tenistkou Luciou Šafářovou a čaká s ňou svojho tretieho potomka. Bývalých partnerov teraz čaká rozvodová bitka, okrem peňazí sa bude riešiť aj starostlivosť o synov. Po rozpade partnerstva sa Lucie Vondráčková vrátila späť do Českej republiky, kde rozvíja svoju spevácku kariéru, ale vracia sa aj do Kanady, kde bude prebiehať rozvodový súd.

Leto si však speváčka užila, súdiac podľa fotografií, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Lucie Vondráčková sa počas leta venovala hlavne svojim synom Matyášovi (7) a Adamovi (4), ale aj sama sebe.





























Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >