Ako sestry! Soňa Müllerová s dcérou Emou cestou po schodoch, po schodoch...

Gabriela Bachárová, 19. januára 2021 o 04:24

Aj zasmiať sa spolu treba! Toto heslo zjavne vyznávajú moderátorka Soňa Müllerová a jej dnes už 27-ročná dcéra Ema.

„Cestou po schodoch, po schodoch, poznávam poschodia, poznám po schodoch, po zvukoch, čo sme to za ľudia." Kto by nepoznal? Neprekonateľný hit Richarda Müllera z roku 1986 má určite špeciálnu príchuť pre spevákovu dcéru Emu Lujzu a bývalú manželku, známu moderátorku Soňu Müllerovú. Fotograf ich pred pár dňami zachytil, ako zostupujú po schodoch a Soňa vtipne pripojila refrén známej piesne. Soňa a Ema vyzerajú veľmi dobre a vekový rozdiel medzi nimi takmer nebadať, čo poviete? Ema sa moderátorke narodila v roku 1994, keď mala 32 rokov.



Ema je dnes mladá dáma, ktorá žije v Paríži, venuje sa modelingu a okrem toho píše. Známa je tým, že podporuje dievčatá a mladé ženy, aby sa cítili krásne, milované a prijímané. Pred rokmi to však bolo malé dievčatko, ktoré trávilo leto s rodičmi pri mori, veď pozrite na nasledujúcu fotografiu. To ešte nikto nemohol tušiť, čo prinesie budúcnosť. Manželstvo rodičov nevydržalo a v roku 2001 sa po 15 rokoch rozpadlo. Výraznou mierou k tomu prispeli aj drogové eskapády umelca, o rozvod požiadala moderátorka. Spevák dnes žije s partnerkou, českou manažérkou Vandou Wolfovou, s ktorom má syna Markusa. Ten oslávi vo februári deväť rokov. Gratuláciu mu možno pošle aj jeho veľký brat Filip (29), Emin brat. Moderátorka má už dnes tiež iný život, viac rokov jej robí spoločnosť podnikateľ s diamantami Jaroslav.



Minulosť bola búrlivá, súčasnosť je už pokojná a Ema má s rodičmi očividne dobrý vzťah. Na sociálnej sieti zverejnila i fotografiu so svojím otcom, keď bola ešte úplne maličká. „Rodičov si nevyberáš, they say (hovorí sa). Tak potom som tá najlucky girl in the world (najšťastnejšie dievča na svete). Müllujem Ťa tatino, proud to have your blood running through my veins (pyšná, že v mojich žilách koluje tvoja krv)," vyznala sa milujúca dcéra.



A do tretice, spomienková fotografia s mamou. Aj tej Ema adresovala to najkrajšie vyznanie: „Milujem ťa."



S mamou v októbri v Paríži.



Eme Paríž svedčí. Alebo ona svedčí Parížu? Na nasledujúcich fotografiách si môžete pozrieť, ako sa dcére slávnych rodičov žije v krásnom Francúzsku.





























Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >