Ako ten čas letí! Dcérka Naste Kuzminovej oslávila päť rokov, pozrite, čo všetko už dokáže

pt, 16. júla 2020 o 04:45

Najprv netrpezlivo hasí jedinú sviečku na svojej prvej torte, potom ju otec spúšťa na saniach. O niečo neskôr ju mama v náručí vozí na bežkách a vzápätí už sama skúša bez paličiek prvé krôčky na lyžiach, na akých jej mama získala pre Slovensko tri zlaté olympijské medaily.

Nasťa s Olíviou, keď mala tri mesiace.

Foto: facebook Naste Kuzminovej

Dcérka Naste Kuzminovej oslávila nedávno päť rokov a naša najlepšia športovkyňa sa na sociálnej siete podelila o milé súkromné video, ako tých päť rokov vyzeralo. Z Olívie rastie šikovné, športovo založené dievčatko, ktoré rado skúša všetko nové.

Konštatovala to aj samotná Nasťa vo vlaňajšom rozhovore pre náš portál ahojmama.sk. „Dcérka je veľmi aktívna a na nej vidieť viac ten drajv, predpoklad k vrcholovému športu, tak z nej možno raz niečo bude, ale uvidíme.“

Nuž, veru, uvidíme. Zatiaľ je malá Olívia na bežkách ako doma, čomu sa napokon bude chcieť venovať, je teraz ešte priskoro hovoriť. Pre Nasťu, ako napísala, je momentálne dôležitý čas, ktorý môže s dcérou stráviť. „Vidieť, ako nám rastú naše deti a byť pri každom dôležitom momente, to je naozajstné šťastie pre milujúceho rodiča... Lebo ten čas letí a najviac si to uvedomujeme pri každej ďalšej oslave narodenín,“ zamyslela sa.

Narodeniny oslávil koncom júna aj Nastin 13-ročný syn Jelisej, ktorému venovala na sociálnych sieťach takéto krásne slová: „Ako sa tomu hovorí... Deti sú KVETY nášho života? Aj keď občas sú ako RUŽE. Syn je zase starší o rok, a my sme zase o niečo skúsenejší a šťastnejší navzájom.“

Celá rodina Kuzminovcov často športuje. Olívia v máji na cyklovýlete.

Foto: facebook Naste Kuzminovej

Nasťa s Jelisejom, opäť v prírode.

Foto: facebook Naste Kuzminovej





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >