Aké je to, keď máte za mamu olympijskú víťazku? Ani víkend sa nezaobíde bez TOHTO

Patricia Poprocká, 16. mája 2024 o 06:01

Ako vyzerá váš víkend, keď ste deťmi olympijskej víťazky v streľbe? Synovia Zuzany Rehák Štefečekovej by o tom vedeli rozprávať. Ich mama sa momentálne pripravuje na svoje ďalšie olympijské hry a strelnica je miesto, ktoré nemôže v ich dennom harmonograme chýbať.

Zuzana Rehák Štefečeková obdivuhodne zvláda materstvo i športovú kariéru.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

O tom, ako vyzerá taký obyčajný víkend, sa naša úspešná strelkyňa, olympijská víťazka i držiteľka svetového rekordu, ktorý sa už nedá prekonať len vyrovnať, podelila na sociálnej sieti.

„Niečo z nášho aktívneho víkendu s deťmi,“ okomentovala s úsmevom nasledujúce video. Nathan a Noah však netrávili deň iba na strelnici, ako vidno z krátkeho zostrihu aktivít, nechýbali ani kolotoče, divadlo, návšteva kamarátov či obľúbená zmrzlina. Skrátka obyčajný pestrý voľný deň, obohatený o mamin tréning na strelnici. O tom, že sú tam už ako doma, svedčí aj krátky záber na ich hry, napríklad čo všetko sa dá vymyslieť z použitých nábojov.

„Jednoducho nádhera, ale zato vyčerpávajúca, fyzicky aj psychicky,“ vravela Zuzana Rehák Štefečeková, samozrejme s dovetkom, že je nesmierne vďačná za to, že môže mať toto každodenné poslanie, byť mamou.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >