Malá Nina v jazdeckom! Dcérku Adriany Sklenaříkovej učí otec jazdiť na koni

gb, 27. februára 2023 o 05:00

Malá jazdkyňa. Otecko učí svoj malý poklad, dcérku Ninu, jazdiť na koni. Podľa výrazu dievčatka možno súdiť, že sa mu to páči.

Modelka Adriana Sklenaříková a podnikateľ Aram Ohanian sa síce deväť rokov od svadby dohodli, že pôjdu od seba, zdôraznili však, že rodičmi zostávajú aj naďalej a malú Ninu chcú vychovávať tak, aby stále pociťovala prítomnosť oboch rodičov. Zostávajú žiť blízko seba, aby mala dcérka, ktorá v polovici augusta oslávi päť rokov, prístup k obidvom.

Otecko sa svojej rodičovskej zodpovednosti nezrieka. Dcérke sa venuje, momentálne sa snaží naučiť ju jazdiť na koni. „Láska môjho života,” napísal k fotografiám, ktoré ukazujú jeho snahu. Nine to v jazdeckom svedčí, čo poviete? Ďalšie fotografie malej jazdkyne si môžete pozrieť kliknutím na šípku uprostred fotografie.



Aram Ohanian si čas strávený s dcérou užíva. „Je to lepšie než čokoľvek iné,” nechal sa počuť.



Podnikateľ, ktorý spolu so svojou manželkou vybudoval luxusný hotel v marockej púšti, sa po rozchode snaží udržiavať vo forme. Udržuje sa posilňovaním a boxom.



Pozrite si video z posilňovne.



Pre rodáčku z Brezna je dcérka všetkým, veď sa jej narodila po dlhej neúspešnej snahe otehotnieť, avšak venuje sa aj svojej práci. Fotografie z francúzskeho módneho týždňa ukazujú, že vek jej na kráse neubral, hoci tento rok oslávi už 52 rokov.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >