VIDEO Hokejista Kovaľčuk namiesto MS varí s deťmi pirôžky. „Podporme sa navzájom,“ vyzýva

Patricia Poprocká, 24. marca 2020 o 04:08

Hokejové majstrovstvá sveta v máji nebudú, kedy svetové hviezdy uvidíme na ľade, ešte nie je jasné, teraz však môžeme nahliadnuť do ich súkromia. Viacerí sa v čase pandémie koronavírusu na sociálnych sieťach delia o zábery, ako doma trénujú či relaxujú a apelujú na ľudí, aby ich napodobnili. Pridal sa aj ruský majster sveta a olympijský víťaz Iľja Kovaľčuk: Spomaľte, venujte sa blízkym a cvičte, odkazuje.

Hokejista so svojou manželkou sa Nicole zosobášil pred 12 rokmi.

Foto: Instagram Nicole Kovaľčukovej

Zverejnil videá, ako sa v dobrovoľnej izolácii chytil kuchárskeho remesla spolu so svojimi štyrmi deťmi. Varili sa plnené ruské pirôžky, a ako vidno, Kovaľčukovci sú v kuchyni zohratý tím. Slávny otec vykrajuje, deti plnia a mama Nikol je v pozícii supervízora. „Pirôžky bez náhlenia... od našej rodiny, všetkým trpezlivosť, zdravie, chráňte príbuzných a blízkych,“ komentoval Iľja Kovaľčuk.

Aký by to bol deň športovca bez tréningu, aj v tomto prípade hokejista zaangažoval rodinu. S manželkou predviedli zopár cvikov, ako možno posilňovať vo dvojici a zároveň vyhlásil aj súťaž. „Cvičte doma, natočte sa na video, pošlite ho, poďme cvičit spolu, vyberiem 3-5 najlepších a pošlem darček,“ vyzýva priaznivcov.

Opäť zdôrazňuje nevyhnutnosť byť ohľaduplný k ostatným. „V týchto ťažkých časoch pre všetkých sa navzájom podporme, chráňme seba aj svojich blízkych a najmä rodičov, babky, dedkov... Veľmi dôležité.“

Jeho reprezentačný kolega Alexander Ovečkin má teraz iné starosti. Jeho manželka čaká druhé dieťa a hoci podľa lekárov koronavírus priamo dieťa neohrozuje, na pohode určite nepridá. Napriek tomu sa na ďalšieho člena rodiny veľmi tešia. „Veľmi ťa čakáme,“ napísala k tejto fotografii hokejistova manželka Nataša.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >