Misha ako domáca učiteľka svojich dcér: Diktát na schodoch a prvouka v teréne

pt, 13. marca 2020 o 04:47

Zatvorené školy pre koronavírus znamenajú pre mnohé deti domáce vzdelávanie. Zaviedla ho svojim dvojičkám aj speváčka a fotografka Misha. Ako to u nich doma vyzerá, napríklad počas písania takého diktátu, ukázala na Instagrame.

Pri pozornejšom skúmaní dievčatá ľahko nájdete.

„Písať diktát na schodoch je väčšia sranda. Len bolo treba nasadiť protiopisovacie opatrenia,“ žartovala pri tejto fotografii. „Protiodpisovacie opatrenie“ v tomto prípade znamenalo rozsadiť Miu a Nalu dva schody od seba. Diskusii, ako sa píše „si“, či s ypsilonom alebo mäkkým i však učiteľka nedokázala zabrániť.


„Moje nervy. Dúfam, že toto neuvidí ich triedna učiteľka,“ poťažkala si s úsmevom niekoľkonásobná držiteľka Zlatého slávika, ktorá po narodení dcér odišla zo šoubiznisu, venuje sa deťom a fotografovaniu, k čomu najnovšie pridala aj učiteľskú profesiu.

Keďže na juhozápade Slovenska je teplé slnečné počasie, po slovenčine nasledovala prvouka priamo v teréne. V Čaradiciach neďaleko Zlatých Moraviec, kde Misha žije, je naozaj krásne, pozrite na nasledujúce fotografie.


Ako sme už na našom portále písali, Misha sa so svojimi dcérami rozpráva po anglicky. V rozhovore vysvetlila, že im chce uľahčiť situáciu neskôr v živote. „Aby som im dala do daru niečo, čo som ja musela pracne (aj keď s láskou) vydrieť. Navyše dvojjazyčnosť cibrí mozog k ľahšiemu fungovaniu aj v iných predmetoch a oblastiach,“ povedala. Angličtinu Misha ovláda na úrovni materinského jazyka, pred speváckou kariérou cestovala po svete ako tlmočníčka.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >