Zuzana Rehák Štefečeková má do pôrodu druhého syna už len pár týždňov, stále cvičí

Patricia Poprocká, 9. septembra 2019 o 09:15

Materská, nematerská, udržiavať sa vo forme treba. Našej úspešnej strelkyni Zuzane Rehák Štefečekovej zostáva do pôrodu už len niekoľko týždňov, cvičenia sa však nevzdáva. Hoci len s úplne maličkými činkami – v rámci možností.


„Treba zostať vo forme, aspoň ako takej,“ napísala k fotografii na Instagrame. Tréningu sa Zuzana venovala počas celého tehotenstva, pristalo jej to s puškou aj na bosu lopte. S manželom už majú 3,5-ročného syna Nathana, ku ktorému by mal v októbri pribudnúť braček. Meno zatiaľ neprezradila, súdiac podľa statusu na Instagrame sa bude zrejme opäť začínať na N.

Zuzana sa na príchod syna už chystá, a hoci budúci nový člen rodiny môže po staršom Nathanovi podediť veľa vecičiek, čaká ho tu aj takéto nové pyžamo. Rovnaké so starším bratom, samozrejme. „Bratia 2019, veľkosti 98 a 56, Nathan a N...," napísala Zuzana.

Okrem športu sa Zuzana venuje aj ďalším verejným aktivitám. Budúci týždeň bude jednou zo spíkeriek na konferencii Slovenského olympijského výboru Sport (r)evolution. Zuzana by mala v rámci časti Šport a ženy hovoriť o zladení materstva a vrcholovej kariéry, ako vyzerá bežný deň a s čím všetkým sa musia ženy-športovkyne pasovať.

Po narodení Nathana sa rýchlo vrátila na strelnicu, ako opísala vo vlaňajšom rozhovore pre ahojmama.sk, synčeka brávala so sebou, dokonca aj na preteky.

Teraz Zuzana avizuje návrat opäť, ako vraví, chce stihnúť olympijské hry v Tokiu, s dvoma deťmi to bude pre ňu opäť nová skúsenosť. „Urobíme všetko pre to, aby som Tokio stihla. Návratu na strelnicu po pôrode sa nebojím, náročný bude skôr manažment toho, ako zladiť šport so starostlivosťou o dve deti,“ povedala na jar pre denník Šport.

Letný výlet zatiaľ v trojici.

A šport, samozrejme.


V lete sa ešte zúčastnila II. Európskych hier v Minsku.

Foto: TASR





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >