Veselý pondelok s Haničkou a Murkom. TV JOJ uvádza nový online muzikál pre deti

pt, 14. júna 2020 o 04:25

Dvojmesačná šnúra online koncertov pre deti, ktoré v čase karantény spustila na svojom webe TV JOJ, sa blíži do finále. V pondelok si môžu deti pozrieť posledný, no nie menej pútavý diel. A to nový muzikál bábkovej dvojice Hanička a Murko Kúzelný kvet.

Obľúbená bábková dvojica prichádza v pondelok s novým muzikálom.

Foto: TV JOJ

Hanička je škôlkarka a spolu so svojim kocúrikom Murkom bývajú v malej dedinke. Zažívajú bežné veci, ako ich rovesníci, až raz... Nájdu semienko, zasadia ho a vďaka kúzelnému kvetu prežijú jeden rozprávkový deň. Čo všetko zažijú, prezradí práve tento nový muzikál.

Deti sa v ňom môžu tešiť na 11 obľúbených pesničiek o zvieratkách, ktoré ich roztancujú a rozospievajú. Po prvýkrát sa stretnú aj s novými kamarátmi Haničky a Murka – pani Sliepkou, pánom Kohútom, pani Líškou, pánom Ďatlom, kamarátmi Ježkom, Zajkom či nezbednými Myškami a mnohými ďalšími zvieratkami z lesa a gazdovstva.

Ide o unikátne maňušky, ktoré majú pohyblivé ústa a labky, preto je ich pôsobenie v príbehu veľmi živé a autentické.

Premiéru muzikálu Kúzelný kvet možno sledovať na webe TV JOJ v pondelok 15. júna o 10.00 dopoludnia. Ako na všetky predchádzajúce predstavenia si treba zakúpiť lístok v hodnote 3,99 eura. A to na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton. Po zaplatení dostanete do emailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v najvyššej obrazovej kvalite.

Muzikál Kúzelný kvet bude dostupný ešte v archíve na stránke televízie do utorka 16. júna do 18.00.

Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Hanička a Murko a na stránkach www.hanickaamurko.sk a www.joj.sk.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >