Toto je nový hit! Karel Gott naspieval dojemný duet so svojou dcérou, pozrite si ho

gb, 3. mája 2019 o 10:00

Svoju najnovšiu pieseň Srdce nehasnou naspieval Karel Gott (79) so svojou staršou dcérou Charlotte Ellou, ktorá sa ukázala ako veľmi talentovaná speváčka. Vydali k nej už aj videoklip. Za jeden deň ho videlo už viac ako štvrť milióna ľudí.



Nová pieseň vyšla presne na deň, keď Charlotte oslavovala svoje trináste narodeniny. „Niekedy sa vie, čo boh chystá, a že sa nedajú stihnúť všetky miesta, ale je to dobrák, altruista, veď mi dal teba, domov, prístav. A v ňom si ty, celý môj svet, láskavá náruč i zbesilý let, a okolo nás hudba, jedna z tých krás, keď po chrbte behá nám mráz," spievajú otec a dcéra.

Pesnička miestami pripomína akoby lúčenie speváka, ktorý sa v poslednej dobe musí vyrovnávať so zdravotnými problémami: „A teraz už cítim, ako šprintuje čas, než však zaspím, chcem počuť tvoj hlas, nech zostane večných i tých pár chvíľ, kedy si spievala zo všetkých síl. Že korienok tvoj je tuhý ako kmeň. Stromy však dorastú, nezabudni. Ale v korunách stromov vedú tisíce trás, na konci každej stretneme sa zas." Pieseň Srdce nehasnou pre Karla Gotta a jeho dcéru napísal spevák obľúbenej českej skupiny Kryštof Richard Krajčo. Je to vôbec prvá pieseň, ktorú Krajčo zložil pre niekoho iného ako pre vlastnú kapelu.

Najpopulárnejší český spevák dlhodobo zápasí so zdravotnými problémy, ktoré si neraz vyžiadali aj jeho hospitalizáciu. Pred tromi rokmi sa liečil s nádorovým ochorením, mal rakovinu lymfatických uzlín. Od tej doby bojuje s oslabenou imunitou. Navzdory zdravotným problémom však nehodlá kariéru opustiť a ďalej pracuje.

V najbližšej dobe sa chystá vydanie výberového kompletu Karel Gott 80/80, ktorý obsahuje hity z rokov let 1964 až 2019. Ďalšou novinkou bude sada pätnástich CD pod názvem Karel Gott – singly. Bude na nich tristo piesní speváka. K 80 narodeninám, ktoré oslávi 14. júla, vyjdú dve špeciálne kolekcie hitov.

Karel Gott má ešte tri ďalšie deti, všetko dcéry. Charlotte Ellu a Nellu Sofiu má so svojou manželkou, bývalou produkčnou Ivanou Gottovou. Mamou Dominiky Gottovej (45) je bývalá tanečnica Antonie Zacpalová. Luciu Kovaříkovú (32) má s predavačkou Ivetou Kolářovou. Zlatý slávik je už i hrdým dedkom dvoch vnukov, ktoré porodila práve Lucie.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >