Tí sú už veľkí! Mária Bartalos sa pochválila fotkami synov, ako vyzerá deň v rodine známej herečky?

pt, 24. mája 2022 o 04:32

Ako to letí! Nedávno herečka Mária Bartalos oznamovala radostnú novinu, že je dvojnásobnou mamou, dnes je už z malého Jonatána roztomilý osemmesačný chlapček, ktorý skúša stáť na vlastných nohách. A jeho starší brat zasa objavuje tajomstvá vody a rovnováhy na kolesách. Ako vyzerá bežný deň v rodine známej herečky?

O radostné rodinné chvíle sa podelila v krátkom videu na sociálnych sieťach. Zachytáva neúnavné pokusy Jonatána o prvé krôčky, zatiaľ namieste a pridŕžajúc sa vecí, potom staršieho Noela, zaujatého prelievaním vody. Zaujímavý pre chlapčeka bol však aj bicykel, popri ktorom si jeho otec trochu zatrénoval beh. Nechýbala ani hudba, občerstvenie, napokon, pozrite sami. „To sa diali veci cez víkend,“ komentovala Mária Bartalos.


Máriu Bartalos poznajú diváci najmä zo seriálu Oteckovia či filmu Trhlina. S manželom Adriánom sa zobrali po mesačnej známosti a tento rok v apríli oslavovali štvrté výročie svadby. „Dnes sme 4 roky svoji. Takmer 3 roky rodičia. 7 mesiacov už dvojnásobní. A nekonečný čas pred nami. Ďakujem Bohu za toto požehnanie,“ napísala pred mesiacom k tejto fotografii.


Harmonický život ukazuje aj na ďalších fotografiách. „Nie som tu na to, aby som zarábala alebo lustrovala, kto má čo nové. Chcem tu byť pre vás príkladom toho, že žijem s Bohom a že mám vďaka Nemu úžasný život! Mám v sebe neustály pokoj, radosť a more lásky. A chcem, aby to mali aj iní a aj vy,“ vyznala sa nedávno na Instagrame.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >