Spokojná aj bez muža. Monika Bagárová si s dcérkou užíva luxusnú dovolenku na exotických Maldivách

Gabriela Bachárová, 29. augusta 2022 o 04:25

Maldivy, splnený sen. Monika Bagárová (28), česká speváčka obľúbená aj na Slovensku, sa rozhodla čeliť neveselej realite, keď sa definitívne rozišla s otcom svojho dieťaťa, luxusným dovolenkovým pobytom na rozprávkovom mieste. Na Maldivy, náherné súostrovie ležiace v Indickom ostrove, sa túžila pozrieť už dlho.

„Je tu čarovne,” komentovala Monika Bagárová svoju luxusnú dovolenku. Mama a dcérka trávia voľno samé, s otcom malej Rumie (2), ktorým je zápasník v bojových športoch MMA Machmud Muradov (32), sa speváčka nedávno definitívne rozišla. Prvýkrát išli od seba už v zime, potom sa ale rozhodli dať vzťahu ešte šancu. Dohromady ho dávali aj na luxusnej dovolenke v Dubaji. Pozliepať narušené spolužitie sa im však nepodarilo. Získať odstup a načerpať nové sily sa speváčka snaží v päťhviezdičkovom maldivskom rezorte Cora Cora. Pozrite, ako sa im tam páči!



Ruminke, ako dcérku mama volá, sa prvé dni veľmi nechcelo do vody, nakoniec však zobrala odvahu. „Konečne si užíva pláž a more,” je spokojná speváčka. Umúdrilo sa aj počasie, ktoré bolo ako na horskej dráhe. Nič teda nebráni vychutnať si dovolenku naplno.



Odpočinok si zaslúžia veľkí aj malí.



Letné radovánky.







V tomto letovisko trávia speváčka s dcérkou dovolenkový pobyt.







Maldivy sa preslávili najmä priezračne čistou vodou.



Speváčka v Bratislave. Na Slovensku rada koncertuje.



Machmud Muradov v súčasnosti svoju dcéru nemôže ani navštevovať. Česká republika ho vyhostila zo svojho územia a nesmie ani do ďalších európskych krajín. Česko dôvod neprezradilo, v odôvodnení rozhodnutia však stojí, že by mohol byť pre krajinu nebezpečný, prípadne závažným spôsobom narušiť verejný poriadok. Sám Muradov tvrdí, že o dôvodoch vyhostenia nič nevie, ale považuje ich každopádne za vymyslené. V Česku žil dvanásť rokov a na zápasoch reprezentoval nielen rodný Uzbekistan, ale aj svoj druhý český domov.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >