Slávne slalomárky ukázali svoje deti. Budú z nich hviezdy ako ich mamy?

pt, 30. novembra 2021 o 04:22

Nie tak dávno sme ich ešte sledovali medzi slalomovými bránkami, dnes sa na kopcoch venujú už svojim deťom. Viaceré lyžiarky, dnes šťastné mamy, sa na sociálnych sieťach delia o fotografie pokrokov svojich ratolestí. Pozrite sa, čo dokážu dvojičky Fínky Tanje Poutiainen, na koho sa podobá syn Švédky Fridy Hansdotter či ako už podrástol syn Veroniky Velez Zuzulovej.

Tanja Poutiainen a Veronika Velez Zuzulová na archívnej snímke z roku 2008.

Foto: PRAVDA, Ivan Majerský

Niekdajšia fínska súperka Veroniky Velez Zuzulovej je dnes vydatá a jej celé meno je Tanja Poutiainen-Rinne. Je hrdou mamou dvojičiek a žije v meste Santa Clausa – Rovaniemi. Jej deti majú k športu blízko rovnako ako ona, skúšajú to na lyžiach, ale i na kárach či prírodných prekážkach.


Najlepšie ihrisko je príroda, konštatuje aj Tanja.


Švédka Frida Hansdotter sa stala mamou ani nie pred rokom. Jej synček Colin však rastie ako z vody a toto je jeho najnovšia fotografia, keď dovŕšil 11 mesiacov. Šťastný z prvých krokov, podobá sa na mamu, čo myslíte?


Ešte kratšie je mamou aj Nórka Nina Haver-Loeseth, ktorej syn bude mať rok až vo februári. Zatiaľ jeho tvár na sociálnych sieťach neukazuje, pochválila sa však takýmito fotkami.


Spomienka na leto.

Češka Šárka Strachová v tomto roku komentuje lyžiarske preteky pre Českú televíziu. Svoju takmer trojročnú Emu prvý raz postavila na lyže a vraví, že s manželom nemajú ambície mať z nej vrcholovú športovkyňu. Pohyb je však dôležitý, takže ju chcú priučiť rôznym športom.


Komentovaniu lyžiarskych pretekov pre televíziu (RTVS) sa už tretí rok venuje aj Veronika Velez Zuzulová, ktorá vo Francúzsku začína koketovať aj s trénerskou dráhou. Jej syn Jules mal v októbri tri roky a aj on má za sebou už prvé lyžiarske krôčky.

Páči sa mu i na bicykli.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >