Slalomárske hviezdy v úlohe obyčajných mám. Krásne fotky Veroniky Velez Zuzulovej, Fridy Hansdotter či Niny Haver-Loeseth

Patricia Poprocká, 30. apríla 2021 o 05:01

Kým Petra Vlhová i ďalšie lyžiarky už riešia prípravu na olympijskú sezónu, ich bývalé kolegyne sú v kolotoči materských povinností. Veronika Velez Zuzulová zobrala syna k moru, Frida Hansdotter či Nina Haver-Loeseth si s bábätkami užívajú sneh. Pozrite si bývalé slalomárske hviezdy v úlohe obyčajných mám na Instagrame.

Malý Jules Veroniky Velez Zuzulovej už dávno nie je bábätkom, za sebou už má aj prvé krôčky na snehu. Na niekoľko dní však dali snehu a horám zbohom, takto si rodina užívala spoločné voľné chvíle pri mori v Španielsku.

Julesovi sa pri vode zjavne páči.

Veronika s manželom Romainom. Láska môjho života, moja lepšia polovička, konštatuje.


Švédka Frida Hansdotter bola Veronikinou i Petrinou súperkou medzi bránkami, teraz je hrdou mamou malého Colina. „Štyri mesiace s tebou dnes,“ napísala k tejto fotografii.

Vonku. V pozadí pri motorke Fridin otec a synovec.

Na bežkách aj s dieťaťom.

Ešte jedna umelecká. Colin.


Nórka Nina Haver-Loeseth porodila syna 22.2.2021, dala mu meno Henry. Takto oznámila jeho narodenie na sociálnej sieti.

A takto si s ním užívala Veľkú noc.


Rakúšanka Marlies Raich s manželom, niekdajším lyžiarskym šampiónom Benjaminom vychováva už tri deti. Samozrejme, hory, sneh a lyže nemôžu chýbať.






Šárka Strachová sa o súkromné fotografie na sociálnych sieťach príliš nedelí, táto fotografia dcérky Emy je z vlaňajška. Nájdete ju ako štvrtú, ak kliknete na šípku na boku obrázka.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >