Rozhýbme naše deti

PR článok, 16. decembra 2019 o 05:00

...pretože šport je predsa cool! Myslí si to aj slovenská značka detskej kozmetiky Bupi, ktorá podporuje športové a umelecké talenty detí vo forme rôznych projektov. Jedným z nich je atraktívna súťaž ŠPORT JE COOL.


Je určená všetkým aktívnym školákom, ktorí nesedia iba doma za tabletom, ale rozvíjajú svoje schopnosti v športových či umelecky zameraných krúžkoch. Vysvetľuje Michaela Berzediová za značku Bupi: „Aktivity na rozvoj detského potenciálu sú pre nás prioritou, a preto sme rozbehli súťaž, v ktorej si deti môžu navrhnúť vlastnú etiketu nových sprchovacích gélov.“ Súťaž trvá už len do konca kalendárneho roka, takže šikovní školáci neváhajte a čo najskôr sa spolu so svojou triedou zapojte!

Ako sa zapojiť?

Je to jednoduché: stačí si z web stránky www.sportjecool.sk vytlačiť súťažný vizuál alebo ho vystrihnúť z niektorého časopisu, ktoré deti v základných školách odoberajú. Na etiketu dokreslia svoj obľúbený šport, alebo inú aktivitu, ktorá je pre nich cool. Pani učiteľka vyberie tri najkrajšie kresby a zavesí fotky na web. Najkrajšie návrhy sa objavia na obaloch skutočných sprcháčov! Celá trieda môže vyhrať deň plný športu a zábavy, pani učiteľka navyše získa poukaz do športového alebo wellness centra vo svojom regióne.

Voňavá sprcha po každom výkone!

Novinky Cool&PrettySport&Fun sú v štyroch farbách a vôňach, dve pre dievčatá a dve pre chlapcov. Sú špeciálne vyvinuté a navrhnuté tak, aby spĺňali kritériá náročnej cieľovej skupiny 6+. Deti v tomto veku chcú svoj vlastný „sprcháč“ s cool názvom a skvelou vôňou, preto vymyslela veselá žabka Bupi „dvojičky“ Cool&Pretty (pre dievčatá) a Sport&Fun (pre chlapcov). Pre mamičky je zase dôležité vedieť, že aj v nových produktoch majú záruku kvality od Bupi. Sprcháče pre veľkáčov sú vytvorené na rovnakom základe, ako produkty Bupi BABY, určené pre bábätká od narodenia. Majú teda istotu, že aj cool novinky pre školákov sú pre deti absolútne bezpečné. Spĺňajú najprísnejšie dermatologické kritériá, rovnako ako známa a rokmi overená kozmetika Bupi BABY. Neobsahujú parabény ani parafíny (ropné zložky). O pokožku detí sa postarajú jemne a šetrne, pretože sú bez chemických prísad či alergénov. Sú vhodné na každodenné použitie, nielen po športovom výkone. Detské športové nádeje a umelecké talenty, teda všetci šikovní školáci si zamilujú novinky do sprchy Cool&Pretty (s vôňami Kúzlo kvetov alebo Ovocná bomba) a Sport&Fun (Svieža energia a Ľadová sprcha).

www.sportjecool.sk
www.bupi.sk

Pozrite si, ako vyzerajú výrobky









Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >