Rastie ako z vody! Prekrásna foto Dominiky Cibulkovej s jej Jakubkom

pt, 1. októbra 2020 o 04:47

Nemá ešte ani štyri mesiace, a rastie z neho chlap ako hora. Dominika Cibulková sa na sociálnych sieťach podelila o ďalšiu milú fotografiu so svojím Jakubkom, ako si ho drží v náručí.

„Také rozkošné, že to snáď ani nemôže byť pravda,“ napísala v angličtine, za čo si vyslúžila množstvo súhlasných lajkov a srdiečok. Podľa známych, ktorí poznajú ju, aj jej manžela Michala Navaru sa Jakubko nesmierne podobá práve na svojho otca.

Dominika Cibulková a jej 3,5-mesačný Jakubko.

Foto: Facebook Dominiky Cibulkovej

„Vyzerá ako Mišo, úplne. Celý tatino! Celý otecko! Celý tato!,“ konštatovali priaznivci. Dominika patrí k známym matkám, ktorým nerobí problém zverejňovať tvár svojho dieťaťa na sociálnych sieťach.

„Nemám problém ukázať ani Jakubka. Zo začiatku som sa trochu bála, či zverejniť fotografiu celej tváre s otvorenými očami, ale už nemám problém ani s tým. Neviem, či som citlivejšia na súkromie,“ povedala nedávno v rozhovore pre Denník N.

Z toho, čo si kto o nej myslí, si ťažkú hlavu nerobí, nemá problém ani priznať, že v úlohe mamy nie je vždy všetko ideálne, a že si musela zvyknúť na zmenu životného štýlu po narodení Jakubka, napokon ako každá žena.

„Nemôžeme si dnes zmyslieť, že zajtra niekam odletíme, pretože je tu malý. Nejdeme na obed či večeru, kedy chceme. Životný štýl je odlišný, ale zvykli sme si naň a teším sa, ako to dobre zvládame a akú nám Jakubko robí radosť,“ prezradila v spomínanom rozhovore.

Priznala tiež, že nebola som z tých, ktoré si od prvého momentu po narodení dieťaťa hovorili, že je to najkrajší pocit na svete. „Aj sme sa s Jakubkom museli trošku zžiť. Po šestonedelí sa to zlepšilo. Upokojili sa mi hormóny a zvykli sme si na seba. V deväťdesiatich percentách prípadov už rozumiem, prečo plače a čo potrebuje. Nočné vstávanie aj ďalšie veci už pre mňa nie sú povinnosť ako na začiatku, ale skôr radosť,“ uviedla pre Denník N.

Radosť sála aj zo všetkých fotografií, ktoré Dominika zverejňuje, pozrite sami. Jakubkove krstiny, keď ešte boli oslavy povolené.

Dominika svojho Jakubka dojčí, čo napokon aj verejne prezentovala fotografiou z lietadla počas cesty z dovolenky, a ako vraví, je príjemne prekvapená, koľko mlieka má.

Fotografia vyvolala na internete množstvo debát.

Foto: Facebook Dominiky Cibulkovej





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >