Gáboríkovci a ich prvé krásne fotky s maličkou Leiou. „Nešetrite dotykmi, majú zázračnú moc,“ odkazujú

pt, 14. júna 2022 o 04:00

Prvé chvíle s bábätkom sú jedinečné a už nikdy sa nezopakujú. Marián Gáborík to dobre vie a tak, ako si pred dvoma rokmi vychutnával prítomnosť prvorodenej Belly, opakuje to aj pri mladšej dcérke, ktorá sa narodila koncom mája. Na sociálnej sieti sa podelil o takéto nádherné video.

Pri Belle zverejnil fotku, ako mu dievčatko spokojne spinkalo na hrudi. S Leiou sa teraz mazná, ovoniava a bozkáva ju, skrátka pravý milujúci rozcítený otec. „Môžem cítiť a bozkávať bábätko Leiu,“ napísal k tomu. A čo mu odkazujú priaznivci? „Vychutnávaj a užívaj, ani sa nenazdáš a bude mať 18!“ Veru, čas pri deťoch veľmi rýchlo letí.



S otcom je fajn, ale najbezpečnejšie je zatiaľ predsa len mame na rukách.


„Ľudský dotyk má zázračnú moc, je vyjadrením prijatia, pochopenia a podpory, dokáže hojiť rany na duši a vyčariť úsmev na tvári. Pohladí, upokojí a dodá pocit bezpečia. Aj vďaka nemu deti vedia, že svet, do ktorého sme ich priviedli je bezpečné a láskyplné miesto. Potreba láskavého dotyku vzniká bezprostredne po narodení a nikdy neskončí. Preto nimi nešetrime,“ odkázala Ivana Gáborík k tejto fotografii.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >