Pre teba skočím aj z 10-metrovej veže! Neuveriteľné, na čo sa nechala nahovoriť táto 62-ročná mama adrenalínového športovca. Trúfli by ste si?

Patricia Poprocká, dnes 05:35

Mať zo syna adrenalínového športovca nie je zrejme vzhľadom na nebezpečenstvo snom väčšiny rodičov. V prípade rakúskeho cliffdivera Osamu Aliho je to však trocha inak. Syn zjavne podedil zmysel pre dobrodružstvo po svojej mame, pozrite, na čo si trúfla v 62 rokoch!

Skoky z útesov adrenalínoví športovci milujú. Ilustračné foto.

Foto: REUTERS

Nenahovorili by ste na to ani dvadsiatnika či tridsiatnika, táto žena je však z iného cesta. Nechala sa nahovoriť na skok z 10-metrovej veže, ktorý na kúpalisku aj bravúrne zvládla. A to nie hocijaký, ale saltom vzad! Jej syn to, pochopiteľne, nakrútil na video, ktorým sa pochválil na Instagrame.

Prezradil, že sa s mamou stavili o sto eur, tie však určite neboli hlavným motívom pre túto ženu, ktorá dokázala prekonať mentálne aj fyzické limity. Osama prezradil, že tento skok bol pre jeho mamu premiérový, z 10 metrov skočila bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností.

Pred dvoma rokmi akurát absolvovala prvé salto vzad z výšky 7,5 metra, ktorú teraz posunula. „Moja neuveriteľná mama!“ komentoval slávny adrenalínový športovec, ktorý sám má za sebou viacero nesmierne náročných skokov z výšok, ktorými podľa zainteresovaných posunul hranice extrémnych športov.

Tu je heroický výkon jeho mamy:



Osama Ali, známy pod prezývkou Ossy 0815, je rekorkdér, skočil štvornásobný premet s viacerými obratmi z výšky 27 metrov, čo je považovaný za jeden z najťažších na svete. Dovtedajší rekord prekonal o päť metrov. Pozrite si jeho skok:



A takto sa relaxovalo v Španielsku...



A na záver ešte jeden neuveriteľný kúsok:







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >