Pôrod na spadnutie. Ako sa na príchod bábätka chystajú Dominika Cibulková a Mária Čírová

Patricia Poprocká, 20. mája 2020 o 04:50

Dominika Cibulková ráta dni, Márii Čírovej zostávajú ešte nejaké tie týždne, všetky sa však na príchod svojich potomkov nesmierne tešia. Na sociálnych sieťach hrdo vystavujú brušká, prípadne výbavičku pre bábätká a niekedy sa aj navzájom podporujú.

Dominika Cibulková chce rodiť vo Viedni za prítomnosti manžela Michala.

Foto: Facebook Dominiky Cibulkovej

Dominika Cibulková má termín pôrodu 9. júna a nachystané snáď všetko. Meno, uteráčiky, prebaľovací pult, vlastný účes, dokonca i auto. Synček sa bude volať Jakubko a bývalá tenistka ho chce priviesť na svet na klinike vo Viedni. Na Instagrame sa delí o svoje prípravy na materstvo, či už návštevou kaderníka, umeleckými fotografiami vo vysokom štádiu tehotenstva i snímkou kútika, ktorý má pre syna nachystaný.





„Nech ste zdraví Domi, držím palce, a potom budeme kočíkovať!!! Juchúúú,“ zareagovala na fotku speváčka Mária Čírová, ktorá sa nedávno priznala, že sa svojho bábätka už nevie dočkať.

Tá sa podelila o zábery, ako si kráti chvíle čakania. Prechádzka s rodinou, upratovanie záhrady a nezabúda aj na vyučovanie svojich dvoch školákov. Ako uviedla, momentále rieši, či ich poslať od 1. júna do školy alebo nie.




Manželka hokejistu Mariana Gáboríka sa podľa Nového času už stala mamou, dcérke dali meno Bella. Na sociálnych sieťach sa o novinku ešte nepodelila, počas tehotenstva zverejňovala väčšinou štylizované fotografie a o svoje pocity sa často nedelila. Pri tejto fotografii však neodolala. „Radosť žehliť tieto mini vecičky,“ napísala asi pred mesiacom.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >