„Pol roka radosti s tebou.“ Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová oslávili 6 mesiacov svojho synčeka, taký je podarený!

Gabriela Bachárová, 14. novembra 2022 o 04:32

Nádhernou rodinnou fotografiou oslávili hokejista Tomáš Plekanec (40) a bývalá tenistka Lucie Šafářová (35) pol roka svojho synčeka. „Šesť mesiacov radosti s tebou, Oliverko,“ vyznali sa šťastní rodičia, ktorí ešte vychovávajú trojročnú dcérku Leontýnku.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová majú už dve deti.

Foto: Facebook Lucie Šafářovej

Manželia sa netaja tým, že deti a rodina pre nich predstavujú najväčšiu hodnotu. Dôkazom je aj najnovšia fotografia, ktorú bývalý manžel speváčky Lucie Vondráčkovej a bývalá špičková športovkyňa urobili pri príležitosti šiestich mesiacov synčeka Olivera. Sú na nej šťastní rodičia, ako dávajú vrúcny bozk svojmu mladšiemu dieťaťu. Zdá sa, že Oliverko sa viac podobá na svojho otca, vidieť to najmä na očiach, čo myslíte?

Kým viacnásobná víťazka súťaže ženských družstiev Fed Cup alebo finalistka French Open má deti dve, jej muž je ešte otcom dvoch synov, Matyáša (10) a Adama (6), ktorí sa narodili do zväzku so speváčkou. Tá im nebráni, aby sa vídali s otcovou novou rodinou, je ústretová a zdá sa, že svojmu bývalému partnerovi praje šťastie.



V rodine sa neoslavovalo len šesť mesiacov najmladšieho člena, ale tiež významné okrúhle narodeniny toho najstaršieho. Tomáš Plekanec, súčasný hráč českého Kladna, držiteľ striebornej a bronzovej medaily z majstrovstiev sveta v hokeji a tiež exhráč zámorskej ligy NHL, mal v posledný októbrový deň štyridsať rokov. „Všetko najlepšie, muž! Nech si stále taký super chlap, ako ťa poznáme a máš stále dosť energie na to naše životné tempo!” zablahoželala mu manželka.



Dcérka Leontýnka rastie do krásy. Zdá sa, že je dokonalým mixom oboch svojich rodičov, však?



Mama a deti pred mesiacom a pol. Spomienky nadovšetko.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >