Oslava u Vlhovcov. Narodeniny mali hneď dvaja členovia Petrinej rodiny a takto veselo bolo

pt, 2. novembra 2022 o 10:03

U Vlhovcov bolo veselo. Tentoraz nešlo o športové, ale životné míľniky. Malá Lujza mala tri, jej otec Boris (brat a člen tímu Petry Vlhovej) pred pár dňami 31 rokov a obaja naraz to teraz v kruhu rodiny oslávili.

Ako to už na oslavách býva, najviac sa tešia najmenší, a ani Lujza nebola výnimkou. Neter našej najlepšej lyžiarky v princeznovských šatách s korunkou a anjelskými krídlami nadšene poskakovala okolo torty a sfukovala sviečky, ktorých tam bolo podstatne viac než jej rokov. Malej oslávenkyni to ale neprekážalo, naopak. Dokonca si, tlieskajúc do rytmu, aj zaspievala s ostatnými „Happy Birthday“. Takto to o Vlhovcov na oslave vyzeralo. Viac fotografií i video uvidíte, ak kliknete na šípku na boku obrázku. V pozadí vidieť Petrinho a Borisovho otca Igora Vlhu.


Týmito zábermi sa pochválil na svojom instagramovom profile Boris Vlha. Na tretej fotografii je Lujza so svojimi rodičmi, Borisom a Simonou. "A sme zas o rok starší," skonštatoval.

Lujzine narodeniny si na Instagrame pripomenula Petra Vlhová, ktorá sa pripravuje na najbližšie slalomy svetového pohára v Levi, takouto spoločnou fotgrafiou. Opäť potvrdila, že jej neter je pre ňu všetkým a zniesla by jej aj modré z neba. "Nekonečno a ešte ďalej," okomentovala.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >