On im spieva pred spaním, oni jemu na dobré ráno. Deti sú pre Robbieho Williamsa všetkým. „Milujem svoj život,“ konštatuje

pt, 1. augusta 2023 o 05:08

Rebel, búrlivák, megahviezda... O britskom spevákovi Robbiem Williamsovi sa toho popísalo veľa, dnes je v prvom rade milujúci otec. S manželkou Aydou Field majú štyri deti, ktorým sa rád venuje, a na sociálnych sieťach sa delí o roztomilé zábery.

Robbie Williams s manželkou Aydou Field majú dve dcéry a dvoch synov. Mladšiu dcéru i syna im vynosila náhradná matka.

Foto: Profimedia

On im spieva pred spaním, oni jemu zasa ráno pri prebudení. Dve najmladšie deti speváka Robbieho Williamsa – 3,5-ročný Beau a päťročná Colette (Coco) si s otcom užijú veľa zábavy. Nedávno ho návrate z koncertu prišli takto privítať – rovno do postele.


Niekedy ho aj čakávajú, ako napríklad nedávno. Robbie priznal, že už mali byť dve hodiny v posteli, no rozrušené čakali na otcov návrat a takéto príjemné bolo zvítanie – s následným uložením do postele a uspávankou. I love my life, milujem svoj život, jednoducho skonštatoval slávny spevák.



Robbie a Ayda sú štvornásobnými rodičmi, vzali sa v roku 2010. Okrem Beaua a Colette majú ešte dcéru Teddy (10) a syna Charltona (8). Priznali, že dve mladšie deti im vynosila a porodila náhradná matka, biologickými rodičmi sú však oni.

Staršie občas sprevádzajú otca na koncertoch v zákulisí.


Mladšie trénujú doma za klavírom.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >