Nová súťaž! Vyhrajte 5 kozmetických balíčkov Dove

pt, gb, 3. decembra 2019 o 04:56

Sprchový gél, pena, telové mlieko či krém sú súčasťou kozmetického balíčka Dove, ktorý môžete vyhrať v našej novej súťaži.

Vyhrať môžete tieto produkty.

Foto: Dove

Ak sa do nej zapojíte, môžete sa zároveň dozvedieť niekoľko tipov, ako byť spokojná sama so sebou, a ako k tomuto pocitu správnou komunikáciou pomôcť vašim deťom.

Dove spustilo projekt Sama sebou, čo je vlastne praktická príručka, ktorá má pomôcť predovšetkým dospievajúcim dievčatám nadobudnúť pocit vnútornej vyrovnanosti a rodičom zasa ukázať, ako so svojimi teenagermi vhodne hovoriť.

Príručka sa tiež zaoberá tiež vplyvom reklamy, ktorá u mladých dievčat, ale nielen u nich, značne ovplyvňuje vnímanie krásy. Mladí sú podľa prieskumu Psychology Today vystavovaní 5000 reklamným oznámeniam za deň (rátala sa tam televízia, bilbordy, internet, sociálne siete, blogy, klipy, filmy a podobne). Neustále presadzovanie takzvanej „dokonalej“ ženy v médiách má pritom u dievčat priamy vplyv na spokojnosť, či skôr nespokojnosť s vlastným telom a celkovou vizážou.

Príručka Sama sebou sa snaží zamerať pozornosť na skutočné hodnoty a rozlišovať medzi mediálnym pozlátkom a reálnym životom.

Súťažná otázka je uvedená vo formulári na konci článku. Do žrebovania o balíčky budete zaradení, ak na ňu odpoviete do soboty, 14. decembra.

Tešíme sa na vašu účasť!

Súťaž o kozmetiku Dove

Odpovedzte na nasledujúcu otázku a budete zaradení do žrebovania o 5 kozmetických balíčkov značky Dove.

Zúčastniť sa súťaže





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa