Mýlila sa, pravdu mal manžel! Mária Čírova už pozná pohlavie svojho bábätka

Patricia Poprocká, 25. mája 2020 o 09:28

Chlapec alebo dievčatko? Mária Čírová dlho nepoznala pohlavie svojho tretieho dieťaťa, ktoré má porodiť v auguste. Pre pandémiu koronavírusu vynechala aj niektoré pravidelné zdravotné prehliadky, no teraz sa už dočkala a o zistenie sa podelila na sociálnej sieti.

Som prešťastná vo svojom vnútri, v hĺbke môjho srdca, tretie dieťatko je pre mňa obrovský dar a požehnanie, vyznáva sa Mária..

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

„Ja s dcérou tipujem, že to bude dievčatko a naši chlapi si myslia, že to bude syn. Veľmi mi chutí sladké a to isté som mala aj pri dcérke, takže uvidíme, či mi intuícia dobre hovorí (úsmev),“smiala sa ešte v marcovom rozhovore pre ahojmama.sk, ale s tým, že hoci všetci očakávajú, kto sa trafil, v podstate im je to jedno.

Dnes už známa speváčka vie, že sa mýlila. „Pre svet môžeš byť len jedným človekom... ale pre nás budeš celým svetom, chlapček náš!!!!,“ oznámila na Instagrame k videu, kde s deťmi Hugom a Zoe praskli balón, z ktorého vypadli modré papieriky.

Aké meno synček dostane, Mária Čírová zatiaľ neprezdradila, spomínanom v rozhovore uviedla, že by to malo byť niečo jednoduchšie, slovenské. „Pri prvých dvoch deťoch som mala veľa mien v zásobe, už od 15 rokov som si písala na papieriky, aké sa mi páčili. Teraz pri treťom, sa priznám, už nie sme až takí kreatívni (smiech), takže si myslím, že by mohlo mať meno po babičke, dedkovi, krstnom otcovi. Ideme asi týmto smerom, ale konkrétne mená ešte nemáme," povedala v marci. Čo sa zmenilo, prípadne zmení do augusta, nechajme sa prekvapiť.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >