More, soľ, piesok, láva... Rozprávková dovolenka herečky Anny Geislerovej s deťmi

pt, 8. júla 2021 o 04:22

Kanárske ostrovy si vybrala česká herecká hviezda za miesto, pri ktorom trávi s deťmi tohtoročnú dovolenku. Nevysedáva len na pláži, naopak, v športových aktivitách prekonáva samu seba. Že je tam naozaj nadšená, svedčia fotografie a komentáre, o ktoré sa delí so svojimi priaznivcami na sociálnych sieťach.

Dosky, ktoré znamenajú svet, vymenila Aňa Geislerová na dovolenke za jedinú, ktorá zvláda vlny a nevie si to vynachváliť. „Vziať kaviarenskeho povaľača ako ja a miesto stolčeku a pohárika ho postaviť na dosku a poslať ho po vode, to dokáže málokto. A nielenže som sa postavila, ale existuje i záznam o tom, že som išla. Milujem to. A je to strašná drina,“ opísala svoje dojmy zo surfovania. Ako jej to išlo, pozrite sami na videu.

Na surf sa postavila v surférskej škole dvojice Čechov Kataríny a Petra, ktorí tam žijú. Aňa ich nevie vynachváliť, ako vraví, vďaka nej sa umeniu priučili aj všetky tri jej deti, vrátane najmladšieho Maxa, ktorý nedávno oslávil osem rokov.

„Je to boj, dostať sa cez vlny, bolí váš všetko, ale je to neopísateľné dobré, keď sa konečne zveziete alebo aspoň postavíte. A vidieť svoje deti ako bojujú, aké sú vytrvalé i napriek prvotným neúspechom.. to je veľká radosť,“ delí sa o dojmy.

Okrem surfu stíhajú aj loďku v takomto nádhernom prostredí.

A prechádzku, samozrejme.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >