Láska neumiera. Martina Dubovská si pripomína milovanú mamu

Patricia Poprocká, 26. februára 2024 o 05:29

Sú to už tri roky, no strata len tak neprebolí. Martina Dubovská pred troma rokmi prišla o milovanú mamu, ktorá zahynula na následky autonehody, a dnes, pri smutnom výročí jej adresovala dojímavé slová.

Martina Dubovská s mamou.

Foto: facebook M. Dubovskej

Martina Dubovská s mamou Zuzanou si boli veľmi blízke, ako známa lyžiarka prezradila, bola to práve mama, ktorá ju podporovala v lyžovaní, vozievala ju na tréningy i preteky. 22. februára 2021 však podľahla následkom zranení, ktoré utrpela pri autonehode. Martina Dubovská reprezentuje Česko, hoci žije na Slovensku, mala vtedy veľmi vydarenú sezónu, no pre nehodu sa vrátila domov z cesty na majstrovstvá sveta.

Priznala, že smrť mamy bola pre ňu nesmierna rana a ísť ďalej jej pomohol práve šport. „Trenéri a otec vraveli, že musím lyžovať. Bola som na kopci napríklad tri hodiny, ale dala som len dve jazdy. Musela som niečo robiť, pretože doma by som len... Nebyť okolia, nedopadlo by to najlepšie,“ povedala vtedy v rozhovore pre program Na sieti.

„Nie je to ľahké. Prezentujem sa, že som OK, ale nie som OK. To je ta mentálna stránka. Je to náročné,“ vyznala sa ešte zo svojich pocitov. Dodala však, že stále cíti matkinu prítomnosť. „Je stále so mnou, robím to pre ňu, s ňou. Proste tak, ako sme žili celý môj život,“ povedala vtedy.

Veľa sa toho nezmenilo ani dnes, keď od tragédie uplynuli tri roky. „Tak veľmi mi chýbaš, mami,“ napísala Martina Dubovská k tejto fotografii, kde sú obe šťastné, vysmiate.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >