Kto má doma najväčší neporiadok? Tu sú víťazi našej súťaže

gb, 1. apríla 2019 o 05:00

Zaujímavé knihy od nás dostanú víťazi našej súťaže o najväčší neporiadok. Jeho fotky ste nám mohli posielať až do včerajška. Vybrali sme tri naozaj pôvabné, ktoré dokazujú, že aj neporiadok sa dá robiť na vysokej úrovni.

Syn robí neporiadok dole, ja hore

„Posielam vám fotografiu nášho bordelu. Takto to vyzerá, keď varíme s mojím synom. Ja robím bordel hore a on robí bordel dole. Skvele sa dopĺňame," napísala Alica Šaradinová.

Aleško v kuchyni.

Foto: Alica Šaradinová


Sila dvojičiek

„Foto našej obývačky, ktorá takto, bohužiaľ, vyzerá každý večer, keď uložíme do postieľok naše dvojičky Peťka a Miška. Chlapci budú mať onedlho dva roky, a to čo je na fotke, dokážu urobiť behom pár minút. Občas je to ešte horšie, ale to už nemám síl fotiť..." napísala nám Petra Stankovská zo Suchohradu.

Takto pracujú dvojičky Peťko a Miško.

Foto: Petra Stankovská


Byt má slúžiť mne, nie ja bytu

„Nemám rada neporiadok, ale nemám ani záujem premrhať kopec času na neustále upratovanie. Takže u nás sa nájdu aj chuchvalce prachu, aj neporiadok, ale moje motto znie: Byt má slúžiť mne a nie ja bytu. Radšej idem s rodinou von a upracem neskôr," hovorí Darina Kučerová z Bratislava, mama malej Elišky.

Neporiadok Dariny Kučerovej.

Foto: Darina Kučerová






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >