Karavan je skvelá vec! Veronika Velez Zuzulová na dobrodružnej ceste i s malým synom

pt, 12. mája 2022 o 04:14

V karavane je fajn! Veronika Velez Zuzulová s manželom si nedávno jeden kúpili a v čase voľna ho hneď aj otestovali. Takto skvele bolo!

„Pomalý a jednoduchý život,“ komentovala výlet karavanom Veronika na sociálnej sieti. S rodinou a priateľmi sa vybrali na cestovateľskú dovolenku k moru. O zážitky nebola núdza, viac uvidíte na nasledujúcom videu. „Pre deti najlepšie dobrodružstvo,“ zhodnotila niekdajšia špičková svetová slalomárka.


Páčilo sa aj malému Julesovi.


Ešte jedna pohodová.


Ak si niekto myslí, že po tejto ceste Velezovci karavan odparukujú, sú na omyle. Veronika ešte vo februári prezradila, že sa s karavanom chystajú zobrať Julesa v lete niekam na ľadovec, lyžovať. Ona s otcom v čase svojich pretekárskych začiatkov cestovali za snehom podobne. „Kvôli lyžovaniu sme cestovali tisícky kilometrov a prespávali v autách či stanoch na parkovisku alebo v kempe. Nie všetci sú ochotní obetovať tomu toľko a podstúpiť také riziko. Ale možno niečo podobné budeme s manželom zažívať s naším malým synom, lebo sme si kúpili karavan a cez leto plánujeme ísť aj niekam na ľadovec,“ povedala s úsmevom pre Postoj.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >