Dovolenka Katky Koščovej: 2000 kilometrov s deťmi karavanom. „Bolo aj peklíčko,“ priznáva

pt, 26. júna 2021 o 04:52

„Karavan je super, ale pre príčetnejších a nepremotivovaných rodičov, ktorí nepovláčia svoje deti vyše 2000 km za 5 dní hore dole, lebo sa im žiada Benátok, aj Álp, aj toho aj hentoho, a potom sú naštvaní, že krakeny pištia, lebo sú uťahaní, hladní a chceli by si radšej len tak čľapkať nôžky v dajakom blatku,“ hodnotí na Instagrame speváčka Katka Koščová rodinnú dovolenku, z ktorej sa nedávno vrátili.

Benátky boli krásne, rovnako aj Alpy a Katka Koščová sa na internete podelila o milé fotografie. Otvorene však priznáva, že nie vždy panovala idylka, ako sa to zdá zo všetkých fotografií na sociálnych sieťach. Deti boli neraz z dlhého cestovania unavené a hoci boli na úžasných miestach, aj tak boli chvíle, kedy by sa najradšej len tak zahrali v nejakej vode. Neobišlo sa to bez typického detského mrnkania a nervozity dospelých, čo pozná azda každý rodič.

„Som vďačná za môjho muža, ktorý to celé odšoféroval, ktorý sa pri niekoľkých scénkach neotočil na päte a neušiel pod novým menom na druhý koniec planéty,“ konštatuje s úsmevom.

„Viete čo nám naše detiská povedali, keď sme chceli vedieť, čo sa im najviac páčilo? Najlepšie bolo to, ako na nich náš kamoš spolukaravanista Patrik Minár pustil vodu z hadice na vypálenom benátskom parkovisku,“ smeje sa ďalej.

Aj tak však dovolenka stála za to. „Bolo aj peklíčko, ale bolo aj skutočne blaze. A boli aj naozajstné katarzné okamihy, keď som zadržiavala slzy od krásy,“ spomína.

Katka Koščová v Benátkach nebola prvý raz, jej deti (8 a pol, 3 a pol) však áno. A každé z nich, primerane svojmu veku, si našlo to svoje. „Adam evidentne zdedil mániu, že treba vojsť do každého obchodu s ručne robeným papierom, nepohrdne Tintorettom, zastaví sa pri každom kníhkupectve. Aňa je ešte v stave, že okúsi chobotnicu, že si mňauká na ulici a chcela by pohladkať každú rybu v Canal Grande...“

Aj dovolenka známych ľudí je v skutočnosti taká, ako ju pozná každý, s krásnymi i náročnejšími chvíľami. „Dobre bolo,“ dáva záverečnú bodku speváčka. Napokon, pozrite si fotografie. Ďalšie sa vám ukážu, ak kliknete na šípku na boku obrázku.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >