Jasmina a Rytmus dali za narodenie Sanela tisícky eur. Na svet prišiel v luxusnom sanatóriu

gb, 1. augusta 2019 o 09:35

Bývajú v luxusnej vile, radi sa vozia na drahých autách. A tak nečudo, že sa moderátorka Jasmina Alagič (30) a jej partner, raper Rytmus (42) rozhodli, že ich prvorodený syn Sanel príde na svet v rovnako exkluzívnom prostredí. Na pôrod si zvolili súkromnú bratislavskú kliniku, Sanatórium Koch, ktoré je obľúbené aj medzi ostatnými celebritami.

Luxus v Sanatóriu Koch.

Foto: www.sanatoriumkoch.sk

Tehotná žena si k pôrodu v Sanatóriu Koch môže zvoliť pôrodníka, za túto službu zaplatí 300 eur. Toľko stojí aj vybratá anestéziologička. Pôrodná asistentka podľa vlastného výberu vyjde na menej, na 200 eur. Najväčším zásahom do peňaženky je však poplatok za „nadštandardné služby hotelového typu", ktorý činí 1400 eur denne. Ako však zdravotnícke zariadenie veľkoryso umožňuje, zaplatiť ho môžete v troch splátkach.

Čo za to dostanete? Ubytovanie v jedno- či dvojlôžkovej izbe, polohovateľnú posteľ, klimatizáciu, televízor na izbe so satelitným príjmom, bezplatné WIFI pripojenie na internet, kúpeľňu so sušičom na vlasy a prostriedkami intímnej hygieny, chladničku a trezor na izbe, stravu s možnosťou výberu z troch jedál na obed a z dvoch na večeru, dennú tlač aj neobmedzené množstvo plienok pre novorodené dieťa. Návštevné hodiny sú tu prakticky od rána do večera, od deviatej do deviatej. Príplatok za apartmán s ubytovaním ďalšej osoby s plnou penziou a s jedným parkovacím miestom v areáli nemocnice stojí v sanatóriu tisíc eur denne prvých päť dní, potom sa znižuje na 150 eur za deň. V Kochu sa platí aj za rôzne vyšetrenia počas tehotenstva.

Nadštandardný apartmán.

Foto: www.sanatoriumkoch.sk


Vybavenie sanatória je nadštandardné.

Foto: www.sanatoriumkoch.sk

V Sanatóriu Koch rodilo už viac známych slovenských žien. V poslednom čase napríklad herečka Mária Bartalos známa zo seriálu Oteckovia. Svoje deti tu rodili aj herečky Nela Pocisková, Zuzana Šebová, bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová či producentka Wanda Adamík - Hrycová.

Santórium Koch sa aj tento rok stalo najlepšie hodnotenou pôrodnicou na Slovensku, prvenstvo jej prisúdili odborníci aj samotné rodičky. Hodnotenie pôrodníc robí každý rok Health Policy Institute v spolupráci s portálom rodinka.sk, tento rok sa doň zapojilo takmer 2 900 mamičiek, ktoré hodnotili zdravotnícke zariadenia na základe vlastných dojmov. Posudzovali napríklad odbornosť personálu, voľbu polohy pri pôrode, podporu dojčenia či kontakt s bábätkom po narodení. Odborníci hodnotili medicínsku stránku starostlivosti.

Recepcia zdravotníckeho zariadenia.

Foto: www.sanatoriumkoch.sk


Sanatórium Koch.

Foto: www.sanatoriumkoch.sk


Sanatórium Koch v Bratislave.

Foto: www.sanatoriumkoch.sk


Vraj zneužíva narodenia syna na biznis
Rozruch vyvolalo nielen miesto narodenia malého Sanela, ale aj následné kroky jeho otca. Novopečený otecko je síce zo synčeka nadšený, ale myslí zároveň aj na svoju spevácku kariéru. Niektoré fotky s malým Sanelom preto „prelepil" pozvánkou na svoj septembrový koncert, čo sa stalo predmetom kritiky. Rytmus vraj narodenie syna zneužíva na svoje vlastné komerčné ciele. Upútavku na koncert použil aj na najnovšiu fotku, ktorú zverejnil na svojom instagramovom účte. Je na nej so synom v posteli a teší sa, že ho má konečne doma: „Ešte pred pár dňami som si nevedel predstaviť, že s mojím synčekom budem zaspávať v našom dome a je to tu. Poviem vám tak, dlho som si užíval, cestoval, plnil sny, ale toto sa nedá porovnať s ničím. Mať dieťa z lásky je dar."




Prvá fotografia po narodení malého Sanela.







Komentáre k článku:
  • používateľ nemá avatarJanamichalkova 2. augusta 2019 o 13:09

    Ako vidim, aj v Kochu majú postieľky na škodlivú separáciu matky od dieťaťa...Skutočné potreby pre matku a dieťa nestoja veľa peňazí, ale hlavne zmenu v myslení.
    @zareaguj


Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >