FOTO V tatinkovej náruči. Spevák Adam Ďurica má už Benjamína doma z pôrodnice

Gabriela Bachárová, 16. apríla 2020 o 05:21

Rodinné šťastie si užíva plnými dúškami. Spevák Adam Ďurica (32) sa pred pár dňami stal otcom druhorodeného synčeka Benjamína, ktorého si už po bezproblémovom pôrode priviezol z nemocnice domov. Na sociálnych sieťach sa teraz pochválil krásnou fotografiou z domáceho prostredia.

Spevák na fotografii nežne drží Benjamína v náručí. Otcovstvo je pre Adama Ďuricu veľký záväzok aj radosť a ako priznáva, aj zdrojom životnej múdrosti. „Deti sú úžasné stvorenia. Ukazujú nám, akí sme boli a ak sme dostatočne vnímaví, môžeme sa od nich aj veľa veci naučiť," vyjadril sa pre náš web.




„Do našej rodiny zavítalo to najkrajšie svetielko. Rozrástli sme sa o krásneho chlapčeka. Mamička to zvládla úžasne," takto spevák informoval o narodení druhého synčeka.



Spevákov prvorodený syn Timko prišiel na svet na jeseň 2018, rok po tom, čo si jeho otecko vzal po desaťročnom vzťahu svoju vtedy ešte priateľku Kristínu.



Spevákov talent objavili v roku 2004 v obľúbenej speváckej súťaži Superstar, po jej skončení nastúpil na úspešnú sólovú dráhu.



Adam Ďurica berie veľmi vážne karanténne opatrenia a zodpovedne zostáva doma. „Viem, že dodržiavať všetky zásady v tejto zložitej situácii nie je jednoduché, ale robíme to jeden pre druhého," podotkol. Súčasná závažná epidemiologická situácia mu však neumožnila byť pri pôrode druhého synčeka, zatiaľ čo príchod prvorodeného Timka na svet si užil aj osobne.



„Zdravotných 30 minút na vzduchu po strašne dlhom čase si dnes dokážem vážiť viac ako kedykoľvek predtým. Obyčajné veci sú dnes pre nás vzácne!" napísal spevák k fotografii z prechádzky v lese.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >