FOTO Šťastné chvíle Márie Čírovej v kruhu najbližších. Z Rubena je už „veľký chlap“

pt, 19. októbra 2020 o 04:58

„Rubenko, usmej sa na Katku...!“ Ani nie trojmesačný synček Márie Čírovej má však zjavne iné, vlastné záujmy než objektív fotoaparátu a neustále pozerá niekam dolu. Za pomoci mamy a jeho starších súrodencov sa ho však napokon podarilo nasmerovať žiadaným smerom a speváčka sa vytešuje, že má ich rodina úspešne zachytené jedinečné prvé týždne v pätici.

Mária Čírová a jej najmladší Ruben na prechádzke Bratislavou.

Foto: facebook Márie Čírovej

Najmladší synček speváčky a jej manžela a zároveň manažéra Maroša Kachúta sa narodil 28. júla a odvetdy si všetci vychutnávajú chvíle rodinnej pohody. Ruben je roztomilé mocné bábätko, ktorého doma všetci zbožňujú.

Mária nemá o pomocníkov núdzu, jej staršie deti Hugo a Zoe sa o bračeka radi postarajú. „Mami, môžem dnes Rubenka uspávať ja?,“ takýto dialóg napríklad predchádzal tejto fotografii, ako si Zoe drží bračeka v náručí.

Keď treba, pomôže aj otec, samozrejme.

Nedávno sa známa speváčka rozhodla zachytiť tieto prvé mesiace s Rubenom na profesionálnych rodinných fotografiách, ako prebiehalo fotenie, natočil Maroš Kachút.

Márii Čírovej sa plní sen o veľkej rodine, a z tretieho dieťaťa sa nesmierne teší. „Urobte si zoznam veci, za ktoré môžete ďakovať.. Uvidíte, čo sa stane,“ prezradila priaznivcom na Instagrame pri tejto fotografii svoj pohľad na život a šťastie.

Takéto chvíle sú jedinečné a ničím nenahraditeľné. Nadovšetko.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >