Dcérka Nely Pociskovej oslávila krásnych 5 rôčkov. „Vlastnoručne som si ťa vybrala,“ opísala mama dramatický pôrod v aute

Gabriela Bachárová, 13. apríla 2023 o 04:30

Zatiaľ čo väčšina bábätiek sa narodí v pôrodnici, kde na bezpečnosť dohliadajú lekári a zdravotné sestry, dcérka hercov Nely Pociskovej (32) a Filipa Tůmy (45) sa na svet prvýkrát pozrela za trochu dramatickejších okolností.

Nela Pocisková je mamou dvoch detí.

Foto: JOJ

Päť rokov oslávila na začiatku apríla dcéra Nely Pociskovej a Filipa Tůmu Liana a herečka si na sociálnych sieťach zaspomínala na okolnosti, za akých sa narodila. Boli akurát veľkonočné sviatky a syn Hektor sa vybral vyšibať babičky. Nele Pociskovej už začali kontrakcie, avšak do pôrodnice doraziť nestihla. Na svet tak bábätko vykuklo v aute. „Ty si sa rozhodla, že už nebudeš čakať, kým prídem do tej pôrodnice. Ďakujem ti za to, ako si to zvládla, vlastne ďakujem aj sebe, ako som to zvládla, lebo ja som si ťa vlastnoručne vybrala,” popísala Nela Pocisková.

Na podobný zážitok sa nedá zabudnúť, čo priznáva i slávna mamička: „Dodnes mi to behá po rozume, dostala som najsilnejšiu lekciu života a napriek všetkému som na nás hrdá, aké veľké šťastie sme mali, ako krehké je to šťastie a ako veľmi som vďačná, že si, že ťa mám a že robíš môj život každý deň krajším.”

Svojej čerstvo päťročnej dcérke zaželala, nech nikdy nestratí iskru v očiach: „Zatiaľ ju budem chrániť, pokiaľ sa bude dať. Nech nikdy nestratíš svoj šťastný úsmev a radosť, ktorú rozdávaš všade naokolo. Milujeme ťa. ”

Vraj bol ešte čas

Nela Pocisková plánovala rodiť normálne v pôrodnici. Keď sa rozbehli kontrakcie, zavolala si domov dohodnutú laktačnú poradkyňu, ktorá ju od odchodu do nemocnice odhovárala, vraj pôrod ešte čakať nemožno a je stále dostatok času. V jednej chvíli herečka dokonca vyjadrila obavy, že nechce porodiť v aute. Pôrodné kontrakcie silneli, a tak poradkyňa napokon odviedla herečku do auta a spolu vyrazili do pôrodnice. Keď sa vonku ukázala hlavička, laktačná poradkyňa zastavila a herečka pomohla dcérke na svet.

„Musím povedať, že na jednej strane by som to už nechcela zažiť a je to niečo, čo som neplánovala. Na druhej strane asi nič silnejšie už v živote nezažijem,“ uviedla Nela Pocisková pred časom pre portál markiza.sk. Netradičný pôrod ju vraj tak zocelil, že už zvládne všetky náročné situácie.



Partneri okrem Liany vychovávajú ešte syna Hektora, ktorý na začiatku júna oslávi sedem rokov. Rodičia vedú oboch k športu, v zime sa venovali lyžovaniu. „Rozlúčka so sezónou alias idú bomby,” napísala hrdá mama k videu, ktoré ukazuje, ako deti skvelo lyžujú.



Obe deti robia v lyžovaní veľké pokroky. „Ide im to lepšie ako mne, ale vôbec mi to nevadí,” nechala sa počuť mama.



Nela Pocisková vo svojej obľúbenej fialovej farbe.



Túto láskyplnú fotografiu zverejnila Nela Pocisková pri príležitosti menín svojho partnera. „Nech si vieš naďalej užívať tento život, ako len ty vieš, a nech tým naďalej inšpiruješ aj mňa aj tvoje okolie. Nech sa ti plnia sny, na ktorých tvrdo makáš,” zaželala mu.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >