Čo dnes vypadne zo zázračnej tlačiarne? Peťke a Šimonovi posiela tatinko z práce každý deň nevšedné prekvapenia

gb, 2. decembra 2018 o 11:06

Andrea Kováčová z Levíc má skvelého manžela. Aby spríjemnil deň deťom Peťke a Šimonkovi i jej samotnej, posiela im prekvapenia v podobe obrázkov a odkazov, ktoré vypadávajú zo zázračnej domácej tlačiarne.

Čo za prekvapenie tatinko prichystal? Malá Peťka sa už nemôže dočkať.

Foto: archív Andrey Kováčovej

„Náš tatinko je veľmi vynaliezavý človek, ktorý miluje deti. Každý týždeň odchádza z Levíc, mesta, kde bývame, do Bratislavy za prácou. Keď odchádza, dlho sa s nami lúči a vždy sľúbi deckám nejaké prekvápko. Svoje milé premyslené prekvapenia pre mňa a deti si však nenecháva len na svoj príchod domov. Chce nás potešiť, aj keď je ďaleko, na kilometre vzdialený od svojej rodiny.

A tak vymyslel zázračnú tlačiareň. Svoj notebook v Bratislave na diaľku spojil s našou tlačiarňou doma. Deťom takto na diaľku posiela do tlačiarne milé obrázky, maľovanky a mne zamilované odkazy. Je to úžasné, keď vám hocikedy počas dňa vybehne z tlačiarne odkaz, ktorý vám spríjemní celý deň.

Hurá! Prišli krásne obrázky, teší sa Peťka.

Foto: archív Andrey Kováčovej

Ja sa cítim ako v minulosti, keď ešte neexistovali smsky a e-maily a čakali sme na taký reálny list od drahej osoby. Teraz si ho síce nenájdem v poštovej schránke, ale znenazdajky mi kedykoľvek môže vypadnúť z tlačiarne. No a decká sú nadšené. Naša Peťa (4,5 roka) dokáže presedieť dlhý čas pred tlačiarňou a čakať, kým sa spustí známy zvuk tlače a ocinko jej prostredníctvom milého obrázka ukáže, ako veľmi ju ľúbi. A náš ocinko teda nikdy nesklame. Najnovšie si tlačiareň prepojil aj s mobilom, aby mohol tesne pred tým, ako idú detičky spať, ešte vyhľadať na internete nejaký obrázok, stlačiť čarovné tlačítko šťuk a poslať do tlače.

A keď prichádza z práce domov, deti ho už čakajú na schodoch, Peťa z diaľky máva s vymaľovanými obrázkami z našej zázračnej tlačiarne a Šimonko (1,5 roka) vystrie ruky a s odovzdanosťou sa hodí tatinovi do náruče. Je úžasné stáť po boku takému milujúcemu ockovi a manželovi, ktorý neustále vymýšľa, ako nám vyčarí úsmev na tvári.“

Takýto odkaz vypadnutý z tlačiarne vie spríjemniť deň.

Foto: archív Andrey Kováčovej






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >