„Chýbajú mi tvoje rady, ako manévrovať životom...“ Súperka Petry Vlhovej posiela odkaz milovanému bratovi

ahojmama, 25. augusta 2024 o 05:33

Už alebo len? Šesť mesiacov prešlo, ale chýba stále rovnako. Švajčiarska lyžiarka Wendy Holdenerová si zaspomínala na svojho brata Kevina, ktorý pred pol rokom podľahol rakovine.

Wendy s bratom na jednej z posledných spoločných fotografií.

Foto: facebook Wendy Holdenerovej

„Už alebo šesť mesiacov, odkedy sme sa s tebou museli rozlúčiť? Chýbajú mi tvoje rady, názory, ako si mi pomáhal manévrovať životom,“ vyznala sa na sociálnej sieti priložiac sériu fotografií s milovaným bratom.

Aj on pôvodne lyžoval, kariéru mu však v 20 rokoch prerušilo zriedkavé onkologické ochorenie, ktorému ako 34-ročný podľahol 22. februára tohto roku.



Wendy Holdenerová má za sebou náročné obdobie, okrem straty milovaného brata mala aj zdravotné problémy – pretekársku sezónu jej prerušilo zranenie členka. Momentálne však už vyzerá byť všetko v poriadku, lyžiarka sa naplno pripravuje na novú sezónu a na bratovu počesť absolvovala v Kanade heli-skiing, čo je lyžovanie v divokom prostredí nedotknutých hôr. Na často neprístupné miesta lyžiarov dopraví helikoptéra.

Práve na takéto lyžovanie sa chystali s bratom. „Výlet bol rezervovaný ešte v auguste 2023. Kevin chcel, aby sme splnili jeho sen o heli-skiingu,“ vysvetlila vtedy.
Na strom pripevnila plaketu s podobizňou brata a nápisom: Na pamiatku nášho Kevina. „Spolu sme sa smiali, plakali, objímali a lyžovali, jedli a znova sme si aj trocha poplakali,“ dodala Švajčiarka, „ale nikdy sme za ním nesmútili sami.“

Wendy Holdenerová a jej aktuálne tréningy.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >