Celá mama! Mária Čírová sa pochválila krásnou fotkou synčeka, má už tri mesiace

Patricia Poprocká, 29. októbra 2020 o 04:18

Volajú ho „Baby šéf“, krásne priberá, udrží vysoko hlávku a z úst vypúšťa zvuky, ktoré znejú niečo ako „aguuu“. A samozrejme, robí nesmiernu radosť celej rodine. To je stručná charakteristika najmladšieho synčeka Márie Čírovej, ktorý oslávil už tri mesiace.

Ruben je prekrásne bábätko, a ako vidno, podobá sa na svoju sestru Zoe, ktorá zasa akoby svojej mame z oka vypadla. Posúďte sami.


Mária Čírová svojho Rubenka dojčí, takto v pohode prežili napríklad oslavu 11. narodenín najstaršieho syna Huga. Nuž, každému to svoje – veľkým tortu, malému mliečko.

Aj keď súčasná pandémia koronavírusu ľuďom na nálade nepridáva, Mária Čírová sa snaží udržať sa v pohode najlepšie ako sa dá. Tu je jej recept. „Dali sme si takú dohodu doma, že sa budeme sústrediť vždy iba na JEDEN DEŇ. Ráno mať v hlave iba ten jeden deň, ktorý je pred nami, naše povinnosti, online škola, varenie, upratovanie, hry, čokoľvek. Nezaťažovať sa negatívnymi správami, ani si nepredstavovať budúcnosť, či to bude takto ešte 2 mesiace, polroka... Vždy iba ten JEDEN DEŇ. A skúsime vyťažiť z toho dňa to najlepšie.“ Čo poviete, skúsite?





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >