Bruško už nezaprie! Gáboríkovci sa tešia na príchod druhého dieťatka

gb, 8. februára 2022 o 04:30

Že čaká druhé dieťa, o tom už nik nepochybuje. Bývalá tanečnica Ivana Gáborík (35) hrdo vystavuje na obdiv bruško, v ktorom nosí svojho druhého potomka. Zatiaľ čo chlapček či dievčatko sa v maminom tele pekne vyvíja, prvorodená dcéra bývalej tanečnice a exhokejistu Mariána Gáboríka (39) sa učí lyžovať.

Ivana a Marián Gáboríkovci čakajú druhého spoločného potomka.

Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia


Hoci je Ivana Gáborík tehotná, zo životného tempa nezľavila. „Pri druhom tehotenstve akosi nemám čas si tento požehnaný stav ani uvedomovať. Teda ak nepočítam prvé štyri mesiace, ktoré boli riadny zaberák. Dni sú v jednom kolotoči a jedinú chvíľku na zamyslenie sa mám večer, keď si ľahnem do postele,” zverila sa nastávajúca dvojnásobná mamička.

Večer si v hlave usporiada myšlienky a nájde si čas aj na to, aby sa porozprávala s dieťatkom. „Pohladkám to malé stvorenie, ktoré si tam lebedí,” nechala nazrieť do svojho súkromia. Že čaká druhé dieťa, oznámila spolu so svojím životným partnerom fanúšikom v predvianočnom čase. Odvtedy už bruško nie je tajomstvom, a tak si fanúšikovia môžu na sociálnych sieťach pozrieť, ako rastie.







S manželom Mariánom Gáboríkom na seba veľa času nemajú. Keď si ho predsa len urobia a večer niekam spolu vyrazia, Ivana to vie oceniť. „Vzácne to chvíle,” okomentovala nasledujúcu fotografiu.



Malá Bella oslávi v máji ešte len dva roky, ale rodičia ju už postavili na lyže. Takto sa dievčatko učí lyžovať v Tatranskej Lomnici.



Rodina trávi zimný čas na Slovensku, lyžovačku si dopriala aj v Ždiari pod Belianskymi Tatrami.





Na sklonku minulého roka si rodinka užívala sneh na Oravskej priehrade. Bella sa povozila na saniach.



Prechádzka Trenčínom, kde rodina žije.



Keď všetci práve nešportujú alebo netrávia čas vonku, oddychujú doma hoc aj v posteli. Intímna chvíľa Ivany Gáborík s dcérkou.













Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >