Marián Gáborík ukázal svoju dcérku Bellu. Malá princezná to takto skúša za klavírom

Patricia Poprocká, 17. mája 2021 o 04:14

Tá už podrástla! Dcérka hokejistu Mariana Gáboríka oslávi o pár dní rok a rodičia jej fotografie zblízka počas prvých mesiacov príliš nezverejňovali. Až teraz sa na sociálnych sieťach pochválili zábermi, na ktorých viac vidieť, ako dievčatko vyzerá.

Keď sa narodila, Marian Gáborík ju volal moja princezná a hral jej na gitare, dnes to malá Bella skúša s hudbou sama, za klavírom. Takto si zahrali duet so svojím bratrancom, ktorý bol nedávno na návšteve.

Pri príležitosti nedávneho Dňa matiek zverejnil hrdý otec túto fotografiu svojich najmilších žien v živote. „Ďakujem ti za Bellu a za to, že si úžasnou matkou,“ odkázal v angličtine svojej manželke Ivane.

Byť matkou je výnimočné aj pre samotnú Ivanu. „...Našla som v sebe našla silu, o ktorej som nemala potuchy. Objavila formu lásky dovtedy nepoznanej. A tiež si nedobrovoľne potykala s druhom strachu, o ktorom som netušila, že existuje. Význam slova MAMA sa pre mňa stal životným poslaním,“ vyznala sa na Instagrame.

Šťastnú Veľkú noc popriali Gáboríkovci na sociálnych sieťach touto fotogafiou. Bella je na nej naozaj roztomilé dievčatko.

V nosiči je stále dobre.

...Rovnako ako si zalietať.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >