Aňa Geislerová spomína na narodenie syna: Po dvoch dňoch bez spánku som sa na teba nemohla prestať dívať ďalších 18 hodín

pt, 23. augusta 2022 o 04:53

Je to už 18 rokov, ale stále si pamätá každý detail. Slávna česká herečka Aňa Geislerová si na sociálnej sieti zaspomínala na narodenie svojho prvého syna Bruna, a to práve pri príležitosti oslavy jeho plnoletosti.

Materstvo je šialené. Krásne a silné. A nikdy to nekončí, vraví Aňa Geislerová.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

Pochválila sa aj fotkami – ako si v náručí zviera párdňové bábätko, neskôr fotkou šťastného ročného chlapca s autíčkom a macíkmi, no a napokon dnešného 18-ročného mladíka, na ktorého je nesmierne pyšná.

„Pred 18 rokmi sa mi po ťažkom 24-hodinovom pôrode narodil syn. A hoci som už bola dva dni bez spánku, ďalších 18 hodín som sa naňho nemohla prestať dívať. Nechcela som, aby mi ušiel jediný nádych a výdych, jediný pohyb alebo zvuk. Bála som sa i mrknúť, aby som o niečo z jeho mnohých „prvýkrát“ neprišla... A potom som mrkla a zrazu má 18 rokov... A prichádzajú ďalšie prvýkrát,“ vyznala sa na Instagrame obľúbená herečka, držiteľka početných ocenení.

Ako Aňa Geislerová ďalej vraví, rovnako napäto, ako človek sleduje prvé slová, zvuky, kroky, prežíva teraz prvé žúry, prvé dlhé odlúčenia, prvé veľké rozhodnutia a vôbec: „Materstvo je šialené... Krásne a silné. A nikdy to nekončí. A vôbec nebudete vedieť, ako to utečie, vy ktorí tomu teraz neveríte... Ale je to naozaj tak,“ delí sa o skúsenosti.

Brunovi poslala aj osobné prianie: „Môj prvorodený, môj drahý „tlapečku“, hurá do života! A buď vždy tým, kým si od prvého nádychu! Samozrejme „Bruno Batman s fialovým mečom“! Vždy Tvoja mama (Aňa).“






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >