Ako v hoteli. Nemocnica ponúka ženám desiatový vozíček, z ktorého si vyberú podľa svojej chuti

gb, 11. apríla 2023 o 05:15

Slovenské nemocnice sa v snahe prilákať tehotné ženy snažia zlepšovať svoje služby. Týka sa to aj stravy, ktorá už nemá byť jednotvárna, mdlá a bez možnosti vybrať si.

Ponuka desiatového vozíčka je bohatá.

Foto: Nemocnica Agel Krompachy

Aj Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice Agel Krompachy vylepšuje služby pre ženy po pôrode. Novinkou oddelenia je desiatový vozíček, ktorý je k dispozícii každý deň v čase od desiatej do pol jedenástej dopoludnia.

Hospitalizované mamičky si môžu vyberať zo širokej ponuky, ktorá zahŕňa napríklad jogurty, smotanové krémy, ovocie, croissanty, cereálie, pudingy, sušené slivky, piškóty, detskú výživu, mlieko a iné. Dobre to vyzerá už na pohľad, vozík evokuje skôr pobyt v hoteli ako strohú nemocničnú starostlivosť.

Tím gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice sa permanentne snaží vylepšovať poskytovanú zdravotnú starostlivosť pre budúce mamičky. „Vozík sme kúpili za účelom zlepšenia pohodlia pacientiek na našom oddelení, keďže je naším cieľom poskytnúť najvyššiu úroveň zdravotnej starostlivosti. V súčasnosti už na desiatový vozíček dostávame pozitívne ohlasy a veríme, že bude pre naše pacientky prínosom,“ informuje vedúca sestra gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice Klára Sedláčková.

Pozrite si, ako desiatový vozíček vyzerá.

Pestrý a dobre vyzerajúci.

Foto: Nemocnica Agel Krompachy


Mamičky po pôrode túto možnosť oceňujú.

Foto: Nemocnica Agel Krompachy


Aj s veľkonočnou výzdobou.

Foto: Nemocnica Agel Krompachy





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >