Aká je už veľká! Ivana Gáborík ukázala staršiu dcéru Bellu, vyrazili si na tanečnú súťaž

Patricia Poprocká, 4. októbra 2022 o 04:03

Doma má síce plné ruky práce so starostlivosťou o päťmesačnú Leiu, nezabúda však ani na staršiu dcéru, dvaapolročnú Bellu. Tanečníčka Ivana Gáborík sa snaží deliť svoj čas medzi obe svoje dievčatá. A keď pomôže babka, môže si so staršou odskočiť aj na tanec.

Presnejšie na súťaž v spoločenských tancoch, kam manželka známeho hokejistu Mariána Gáboríka svoju staršiu dcéru nedávno vytiahla. Ivana, sama tanečníčka, si zaspomínala na svoje niekdajšie súťažné obdobie. „Stretla som množstvo známych, bolo to veľmi príjemne doobedie,“ pochvaľovala si. Tanec uchvátil aj Bellu, ktorá sedela na stoličke ako prikovaná a nadšene všetko takto sledovala. Ako Ivana prezradila, u nich doma sa tancuje každý deň, takže toto bol pre Bellu naozaj zážitok. A mladšia Leia? V starostlivosti babky, niet nad staré mamy!


A hoci s bábätkom, Gáboríkovci sa neboja vydať sa na cesty. Leto trávili v Chorvátsku, teraz sa vybrali na potulky jesennou Prahou. Ivana priznáva, že s dvomi malými deťmi to už nie sú také bezstarostné výlety ako kedysi vo dvojici, ale nemenila by. „Veľakrát musíme zmeniť naše plány, ale opäť neľutujeme. Odchádzame o poznanie bohatší a pribudlo aj par šedivých vlasov,“ smeje sa. „Ale aj tak som vďačná,“ konštatuje. Takto bolo v Prahe.


Nechýbala ani ZOO, ako inak.


A občas aj takto:


Ešte jedna z prechádzky, tentoraz doma.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >