Aj deti musia ísť občas bokom. Zuzana Rehák Štefečeková mala tentoraz výnimočný dôvod

pt, 13. novembra 2022 o 05:00

Svoje deti miluje nadovšetko, predsa len sú chvíle, keď musia ísť aj ony bokom. Naša úspešná strelkyňa, olympijská víťazka v trape Zuzana Rehák Štefečeková to dôverne pozná. Kvôli športu býva preč z domu často, tentoraz však bol dôvod iný než športový.

Zuzana Rehák Štefečeková je mamou dvoch synov, Nathana a Noaha.

Foto: PRAVDA, Robert Hüttner

Zuzana sa netají tým, že rodina s dvomi synmi je pre ňu najdôležitejšia na svete, niekedy je však čas aj na chvíľkovú zmenu priorít. Toto bola naozaj výnimočná príležitosť – 10. výročie zoznámenia s jej manželom, ktoré sa rozhodli osláviť sami dvaja, výletom v Barcelone. „Je dôležité si čas nájsť aj sami na seba a byť znovu iba manžel a manželka, ruka v ruke spoznávať nové miesta,“ vysvetlila na Instagrame.

„21. 10. 2012 som stretla človeka, ktorý sa rozhodol aj napriek životu, aký vediem, to so mnou skúsiť. A ja som za týchto 10 rokov veľmi vďačná. Máme dokopy o 20 rokov viac, asi o 25 kg tiež viac (úsmev), ale sme bohatší o dve krásne zdravé deti, za ktoré sme nesmierne vďační,“ spomína Zuzana.

No a prečo sa vybrali práve do Barcelony? „Vždy sme sa o Barcelone rozprávali, ale nikdy na to neprišlo. Až teraz a nebanujem, bolo úžasne, rovnako ako posledných 10 rokov,“ konštatuje. Za tri dni stihli naozaj dosť: „62 500 krokov, 83 poschodí, 22 hodín spánku, veľa rozhovorov, spoločného času, objavovania nových miest, užívanie si iba jeden druhého. Barcelona we will come back for sure!!!“ sľubuje strelecká šampiónka.

Krátky zostrih v tomto videu.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >