„... lebo mojkanie je najviac.“ Táňa Pauhofová sa podelila o nádherné fotky s dcérkou Mílou pri mori

ahojmama.sk, včera 06:16

Vek nehrá úlohu, lebo „mojkanie je najviac“. Úspešná herečka Táňa Pauhofová svoju dcérku keď treba, stále nosí na hrudi v nosiči.

Táňa Pauhofová patrí medzi obľúbené slovenské herečky, nedávno si zahrala vo filme Vlny.

Foto: PRAVDA, Ľuboš Pilc

Do svojho súkromia nenecháva verejnosť nazerať často, teraz urobila výnimku. Na sociálnej sieti sa podelila o fotografiu so svojou dvojročnou Mílou z dovolenky pri mori. Dievčatko si obzerá nádherné výhľady pohodlne z matkinej hrude zavesené v nosiči.

Nosič je veľmi praktická pomôcka a pre deti aj nesmierne prospešná – cítia blízkosť rodiča, zažívajú pocit bezpečia, sú pokojnejšie, menej plačú, budujú si vzťahovú väzbu a v konečnom dôsledku sú neskôr sebavedomejšie a samostatnejšie. Rodičom zasa nosením ubúdajú starosti s kočíkom, s dieťaťom v nosiči sa môžu dostať bez problémov naozaj hocikam. A hoci sa takto zvyknú nosiť najmä bábätká a menšie deti, Táňa Pauhofová pri nosení vek dieťaťa nerieši. „...lebo mojkanie je najviac,“ napísala aj k spomínanej krásnej fotografii.



O tom, že pri mori sa majú naozaj skvele, svedčí aj nasledujúca fotografia, ako si Míla užíva vodné radovánky so svojím otcom. Vo vode je skrátka fajn! I nad ňou .







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >