Vojvodkyňa Meghan je tehotná, s princom Harrym čaká na jar príchod prvého dieťatka

Gabriela Bachárová, 16. októbra 2018 o 10:50

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markle privítajú na jar svojho prvého potomka. Britská monarchia oficiálne oznámila to, čo si už nejaký čas mysleli mnohí. Sympatická Američanka porodí v 37. rokoch.

Meghan Markle a princ Harry oznámili, že sa im narodí prvý potomok.

Foto: Shutterstock.com

Špekulácie o tom, že pôvabná Meghan je v druhom stave, ešte zosilneli po piatkovej svadbe členky britskej kráľovskej rodiny, princeznej Eugenie. Vojvodkyňa sa na nej objavila v dlhom modrom kabáte, ktorý mal zakrývať jej rastúce bruško.

Kensinghtonský palác nové tehotenstvo v kráľovskej rodine oznámil prostredníctvom sociálnych sietí: „Ich kráľovské výsosti s veľkou radosťou oznamujú, že vojvodkyňa zo Sussexu čaká na jar budúceho roku dieťa.“ Palác sa tiež vyjadril, že oceňuje podporu, ktorá prichádza z celého sveta. Dieťa bude až siedme v poradí nástupníctva na britský trón. Pravdepodobne nedostane ani šľachtický titul, ten by mu musela udeliť britská královna.

Správa o tehotenstve Meghan Markle prišla v deň, keď manželia začali svoju šestnásťdennú cestu po Austrálii, Novom Zélande, Fidži a Tonge. Na dvoch posledných ostrovoch sa síce vyskytuje nebezpečný vírus zika, ale vojvodkyňa prijala všetky nutné lekárske odporúčania, aby sa vyhla možným zdravotným komplikáciám.

Meghan sa s Harrym zoznámila vďaka spoločnej kamarátke v júni 2016. Prvé rande sa malo uskutočniť v londýnskom klube Soho House. „Boli sme na drinku a potom už to šlo veľmi rýchlo. Hneď sme plánovali, čo budeme robiť zajtra,“ prezradila Meghan v rozhovore pre britský denník Daily Mail. Už po dvoch stretnutiach sa vybrali na utajenú spoločnú dovolenku.

Mladší syn britského princa Charlesa a niekdajšia americká herečka, která je po matke polovičná černoška, mali veľkolepú svadbu v máji tohto roku na anglickom hrade Winsdor.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >