Už sa to blíži. Švédska lyžiarka sa pochválila bruškom, bude to chlapček alebo dievča?

Patricia Poprocká, 27. novembra 2023 o 07:06

V lete sa o radostnú novinu podelila so svetom, teraz už len s radosťou ráta dni do očakávaného príchodu vytúženého potomka. Švédska úspešná lyžiarka Frida Hansdotter sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou a už sa jej bruško veru poriadne zaokrúhlilo.

Frida Hansdotter mý trojročného syna Colina, ku ktorému čoskoro pribudne súrodenec.

Foto: facebook

Niekdajšia švédska olympijská víťazka v slalome už má trojročného syna Colina, ku ktorému čoskoro pribudne súrodenec. Či to bude chlapec alebo dievča, zatiaľ Frida Hansdotter neoznámila. S partnerom Richardom Janssonom sa však na život vo štvorici veľmi tešia. Ich rodina sa rozrastie už čoskoro.

Aj napriek pokročilému štádiu tehotenstva si Frida ešte odskočí aj na lyžiarske svahy. Takto nedávno spolukomentovala slalomy Svetového pohára vo fínskom stredisku Levi. Okrem toho pripravuje v marci aj súťaž pre mladých lyžiarov od 11 do 16 rokov Frida Hansdotter Cup.

S Richardom sú spolu už 14 rokov a ich výročie si v septembri pripomenula touto sériou fotgrafií. (Uvidíte ich, keď kliknete na šípku na boku obrázku.) „Ľúbim ťa,“ odkázala prosto.


Radosti i strasti materstva pri trojročnom dieťati Frida dôverne pozná, dodnes sú rána, keď sa nevyspí podľa svojich predstáv, berie to však športovo, ako inak. „Keď máš živý budík, môžeš si vychutnať východ slnka,“ napísala na Instagrame. Taký krásny je na jeseň vo Švédsku.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >