To je roztomilé! Dcérka Moniky Bagárovej sa teší medzi zvieratkami

Gabriela Bachárová, 1. mája 2023 o 04:00

Obľúbená speváčka Monika Bagárová (28) vedie svoju dcérku Rumiu k tomu, aby mala rada prírodu a všetko živé. Naposledy ju zobrala k zvieratkám a ako vidno na fotografiách, dievčatko sa medzi nimi cítilo naozaj dobre.

Monika Bagárová.

Foto: archív

Malá Rumia oslávi na konci mája tretie narodeniny a milujúca mama jej predstavuje svet vo všetkých podobách. Na sociálnych sieťach sa naposledy pochválila milými fotografiami, na ktorých dievčatko pózuje so zvieratami. Ku kozám sa priblížila z bezprostrednej vzdialenosti a mohla si ich pohladkať, kravu síce pozorovala len cez plot, ponúkla jej však malé občerstvenie v podobe púpavy.

Pre speváčku je dcérka všetkým. Ako sa vyznala: „Každý deň, keď zaspí, posielam pusu do neba pánu bohovi s poďakovaním. Ďakujem za úžasné zdravé dievčatko, za celú svoju rodinu, za zdravie... Nič z toho, čo žijem, nie je samozrejmosťou a ja si to uvedomujem. Cítim vďaku.” A to aj napriek tomu, že je na malú Rumiu sama.

Monika Bagárová sa so zápasníkom v bojových športoch MMA Machmudom Muradovom (33) definitívne rozišla v lete minulého roku. Predtým sa ešte pokúšali naštrbený vzťah zachrániť, avšak nepodarilo sa. Známy a uznávaný športovec sa väčšinu času nezdržiaval doma, pobýval vo svojej domovine Tadžikistane, a špekulovalo sa o tom, že má milenku. Speváčka však za ním už nesmúti a je šťastná v náručí bohatého podnikateľa Leonarda Lekaja (31).







Monika Bagárová s dcérkou Rumiou, ktorú často berie aj do práce.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >